Jak se někam dostat?

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
Axlik

Jak se někam dostat?

Příspěvek od Axlik »

Ahojte, jsem sám se svou kytarou a chtěl bych někde někomu hrát..Ale fakt nevím jak sehnat tu možnost..
Nechci na tom ani nic měnit, protože co se písniček týče tak je to osobní a nechci žádnou komerční tvorbu.
Napadly mě bary/kluby, jenže fakt nevím jak se tam dostat, navíc mi přijde, že těch hudebních je tu velmi málo..Poradí někdo další možnost? :-) Díky!
Jsem majitelem levnější akustické kytary, o to dražší je má láska k ní! :-)
Cort -> AD 810 / X1
MilanT

Re: Jak se někam dostat?

Příspěvek od MilanT »

Zkus si pročíst tahle vlákna, třeba tam najdeš další řešení. Sice se tam řeší skupiny, ale myslím si, že problém je stejný.
:arrow: vase-skupiny-a-projekty-f74/mam-kapelu- ... 32096.html
:arrow: vase-skupiny-a-projekty-f74/jak-organiz ... 23285.html
Axlik

Příspěvek od Axlik »

Pročetl jsem ovšem nezodpovědělo mi to mou otázku..
Já jsem sám a nechci hrát na plesech ani na vyprodaných stadionech, jen někde v barech apod.
Jen mě zajímá jak bych se tam dostal, koho kontaktovat, jestli ty bary přijímaj takle hráče nebo jak to je..
Cort -> AD 810 / X1
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Plno barů shání muzikanty. Chvíli jsem guglil a našel jsem pár nabídek, resp. požadavků na hudebníky.
Najdi si to sám, nebudu sem dávat odkazy na ty různé bary. Hodně jsem toho našel na bandzone.cz:
Touto cestou Vám nabízím možnost zahrát si u nás.
Přijďte si k nám zahrát
To je jedna cesta.
Druhou možností je být sám aktivní. Pokud chceš hrát někomu pro radost, tak oslov třeba nemocnice, domovy seniorů...Budeš mít vděčné naslouchající posluchače.
Možná se ušklíbneš, že pro staré a nemocné hrát nechceš, ale myslím si, že tím získáš zkušenosti s vyjednáním tvého představení, zkušenosti s publikem, otrkáš se a pak budeš jistější a zdravě drzejší jít a nabízet se v klubech, barech...
Ale třeba taky mluvím z cesty, protože s tím nemám osobní zkušenost. Vydrž a určitě ti tady někdo předá své zkušenosti nebo jiné nápady.
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Základ je dojít do toho baru, nebo klubu a říct jim, že si u nich chceš zahrát. Ono ti řeknou, jaké mají podmínky a buď s tím budeš souhlasit, nebo ne.
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Axlik

Příspěvek od Axlik »

Dnes jsem volal do jednoho baru kde teda vystoupení nepořádají proto z toho byl pán celkem vykolejený, ale říkal ať mu pošlu ukázku něčeho na mail a že se ozve..Poslal jsem mu bandzone profil a uvidíme no..Myslím si, že to teda jako neoslní :-D Ale byl jsem aktivní :-) mou podmínkou je přijít s kytarou a hrát :-) nestojím o honoráře a cokoli jinýho, chci se jen podělit o svou tvorbu :-) nemyslím si, že jsem tak dobrej abych si mohl nechat platit navíc to vážně dělám jen pro radost a peníze nechci..Maximálně tak za cestu kdyby někdo fakt nalíhal :-D Díky za rady :-)
Cort -> AD 810 / X1
langja

Příspěvek od langja »

Co takhle zkusit zalízt to nějaký malý hospůdky a pro pár štamgastů tam něco zahrát. Akorát to chce mít sebou někoho zkušenějšího nebo tak.. Já sem to měl tak, že jsem s jedním mým známým třeba v pátek večer zapadli do hospody jenom se u baru zeptali jestli by nevadilo tady něco zahrát a už jsme jeli, Country a takový ty trempský vypalovačky :D Nikam sem se od tý doby nedostal ale hřeje tě to že sis zahrál "venku" :wink:
Axlik

Příspěvek od Axlik »

Jediný "malý hospůdky" co tady v okolí a celkově znám jsou takový pajzly, kde jsou buď staří ožralové co jsou rádi že se udrží na nohou a nebo mladí floutci co nestojí o nic a nikoho...Čili věřím, že by po mě hodili sklenicí..Olomoucký kraj je na tohle na prd, nikde tu nic není, nikoho tu nic nezajímá :(
Cort -> AD 810 / X1
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

MilanT píše:Plno barů shání muzikanty. Chvíli jsem guglil a našel jsem pár nabídek, resp. požadavků na hudebníky.
Najdi si to sám, nebudu sem dávat odkazy na ty různé bary. Hodně jsem toho našel na bandzone.cz:
Touto cestou Vám nabízím možnost zahrát si u nás.
Přijďte si k nám zahrát
To je jedna cesta.
Prosimtě, jak si tohle dohledal? Ai jsem blbý, ale nevim, jak začít hledat. Díky.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“