Propojení Mikrofonu se zvukovou kartou
Pravidla fóra
Propojení Mikrofonu se zvukovou kartou
Ciao, mám USB mikrofon Apex 440, Který má vstup USB typ B a výstup normální UBS typ A... a potřebuju ho zapojit do eterní zvukové karty M-Audio Fast track která má mikrofonní vstup XLR 3-kolík... tak prosím poraďte jestli to vůbec půjde takhle propojit 
Re: Propojení Mikrofonu se zvukovou kartou
uz jsem se ptal lidi kteri se v tom vyznaji a nevi si taky rady jak propojit analogovy signal s digitalnim takhle... takze kupuju jinou zvukovou kartu
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš asi hodně peněz, co?
to je radši pošli na můj účet, já je určo zhodnotím líp.....
Jinými slovy - protože jsi nepsal nic o výměně mikrofonu za jiný, tak ti můžu s přehledem říct, že v tomhle ti žádná zvuková karta nepomůže. Jo kdybys napsal, že hodláš ten USB mikrofon zapojit do USB portu, tak to by bylo o něčem jiném...
P.
Jinými slovy - protože jsi nepsal nic o výměně mikrofonu za jiný, tak ti můžu s přehledem říct, že v tomhle ti žádná zvuková karta nepomůže. Jo kdybys napsal, že hodláš ten USB mikrofon zapojit do USB portu, tak to by bylo o něčem jiném...
P.
Parisi, nerozumím tomu a tak se třeba hloupě zeptám - a to by nešlo ani s touto redukcí?Paris píše:nepujde.
http://www.hudebnicentrum.cz/eshop-shure-x2u-16183.html
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Milane - citace: "...použitelná pro jakýkoliv mikrofon s XLR výstupem..." - jinými slovy se s tímhle verkem umíš dostat na úroveň USB mikrofonu, ale nikoli obráceně 
P.
P.
Díky, už to vidím
On má mikrofon s USB, to jsem pomotal.
On má mikrofon s USB, to jsem pomotal.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
usb mikrofon máš proto, abys nepotřeboval zvukovku. usb mikrofon je zvukovka. usb mikrofon kupuješ když nemáš zvukovku. potřebuješ "normální" mikrofon pokud chceš používat fasttrack.dee7005 píše:Ciao, mám USB mikrofon Apex 440, Který má vstup USB typ B a výstup normální UBS typ A... a potřebuju ho zapojit do eterní zvukové karty M-Audio Fast track která má mikrofonní vstup XLR 3-kolík... tak prosím poraďte jestli to vůbec půjde takhle propojit
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Pavlii: tak uz vis proc u akaiu dali ty usb porty na eie? 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kam ten svět spěje.....
P.
Takhle sem to zrovna nemyslel.
Ty porty jsou na eie imho jen hub, a se zvukovkou nemaji nic spolecneho. Akorat me to napadlo v souvislosti s tim, jak to muze byt matouci...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to mi bylo jasné
já to taky nemyslel nijak jinak 
P.
P.