klávesy na živé hraní - hammond, kurzweil, roland
Pravidla fóra
klávesy na živé hraní - hammond, kurzweil, roland
zdavím ..... mám vybrané jako druhé klávesy hammond sk1 nebo kurzweil pc 3 k6, jako piano používám kurzweil sp x 88.... to vše bych možná mohl nahradit rolandem vr 700 všechno se to pohybuje přibližne ve stejné cenové relaci.... všechno kromě rolandů jsem si už vyzkoušel a na ty rolandy jsem zatím nikoho neviděl ani neslyšel naživo hrát...jestli máte někdo zkušenosti s klávesame , které tady zmiňuj zkuste se se podělit o zkušenosti nebo názory dík
Re: klávesy na živé hraní - hammond, kurzweil, roland
Měl jsem obdobné dilema: O koupi Hammondek sk1 jsem byl sice pevně rozhodnut, ale po očku jsem
pošilhával po Rolandu VR 700. Nakonec to Hammond vyhrál na celé čáře. Já jsem se ale rozhodl, protože
mám rád rolanďácké zvuky, a objednal jsem si zvukový modul Roland SD-50. Tak jsem napjatý jaký
vlastně bude, protože je to trochu sázka do loterie. Zkušenosti s Rolandem a Kurzweilem žádné nemám, ale
poradím Ti subjektivní volbu dle tohoto vzoru:
1. Nejlepší varhany má Hammond
2. Nejlepší piana má Kurzweil
3. Všechno ostatní má lepší Roland
Teď jen, která priorita je ta Tvoje.
pošilhával po Rolandu VR 700. Nakonec to Hammond vyhrál na celé čáře. Já jsem se ale rozhodl, protože
mám rád rolanďácké zvuky, a objednal jsem si zvukový modul Roland SD-50. Tak jsem napjatý jaký
vlastně bude, protože je to trochu sázka do loterie. Zkušenosti s Rolandem a Kurzweilem žádné nemám, ale
poradím Ti subjektivní volbu dle tohoto vzoru:
1. Nejlepší varhany má Hammond
2. Nejlepší piana má Kurzweil
3. Všechno ostatní má lepší Roland
Teď jen, která priorita je ta Tvoje.
Tak jsem šel nakonec do těch hammondek
Sotva jsme dokončili příspěvky, tak Hudební centrum zdražilo Hammond sk1 na 41 750,- Kč a Thomann
slevnil Roland VR 700 na 24 335 Kč.
slevnil Roland VR 700 na 24 335 Kč.