Domácí nahrávátko

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
matfa

Domácí nahrávátko

Příspěvek od matfa »

Zdravím vespolek a obracím se s prosbou o radu
sháním se po nějakém nahrávátku kompaktních rozměrů, na které chci nahrávat především kytaru, příležitostně i zkoušky kapely, nebo i nějaká živá vystoupení (velmi příležitostně). Primárně přístroj bude sloužit na domácí nahrávání, protože jsem línej nahrávat na mobil/notebook (a taky proto, že kvalita z těchto médií mne moc neoslnila).
Požadavky jsou nějaká rozumná studentská cena, kompaktní rozměr a maximální funkce.
Při hledání jsme narazili na tohohle marťana, ten zaujal
http://diktafony.heureka.cz/sony-icd-sx712/recenze/
Popis zní dost sympaticky a cena je tak u toho stropu, co bych do toho mohl dát.
Ale nikdy jsem se nepídil po takovémto zařízení, tak nechci vyhodit oknem ranec peněz. Děkuji za každý tip, připomínku a radu.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Domácí nahrávátko

Příspěvek od pavlii »

Mhm - a co ten ZOOM H1 třebas? Zhruba stejná cenová koukám a v těhle oblastech jsem se rozhodně víc setkal při diskusích s ním spíš než se SONY či jinou značkou... Zkus si srovnat (parametry, zkušenosti apod.).

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Sektor

Re: Domácí nahrávátko

Příspěvek od Sektor »

Také jsem jako majitel ZOOM H1 V2 a ZOOM H4n pro přístroj značky ZOOM ;) Je levnější, jednoduchý na ovládání a ve FW 2.0 umožňuje i živé nahrávání na PC.
Acoustic, electro-acoustic and electric guitar. Piano, Zoom H4n & Zoom H1 V2, flute, harmonica and other musical instruments.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“