Upraven název - Nero
Nahravani přes Line-Out - Brum
Pravidla fóra
Nahravani přes Line-Out - Brum
Do dneska sem nahraval kytaru pres mikrofon az mi doslo ze to asi nebude ono kdyz to nahravam stolnim mikrofonem za 100,-
tak jsem zkusil nahravat pres vystup LINE OUT z komba. Akorat po propojeni komba s pocitacem zacal reprak komba dost bzucet. i kdyz sem hral tak se v audacity nahral jedine ten bzukot. nic vic....
Upraven název - Nero
Upraven název - Nero
Fokus LP Standart, Marshall Valvestate 8040, Georg Dennis GD40, DOD StereoChorus FX65
- misadlouhy
přes mikrofon nebo headset do pc, bambulku mikrofonu od headsetu mám 5cm od repráku. Protože mám Soundlaster X-Fi, používám Creative Wavestudio - jednoduché nahrávání, editace a ukládání do Wav. Třeba dneska jsem si vytvořil smyčku s bicími a jedním wavem s doprovodnou kytarou ve Fruity Loops, nechal jsem jí jet a sóloval jsem si nad ní - do té jednoduché smyčky s rytmickou kytarou a bicími 
- Jens Ludwig
- Odborník
hezky bych tvůj problém popsal, kdybych chtěl bejt sprostej, ale věz obecně asi toto, že ne každej kolík můžeš strčit do velikostně odpovídající lochně - občas to má nějakej svlj řád, stejně tak jako v běžným životě - paralelu si v tom najdi sám
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....