Porovnání Deanky a Cortky

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Hrrrnec!
Kontaktovat uživatele:

Porovnání Deanky a Cortky

Příspěvek od Hrrrnec! »

Marko007

Příspěvek od Marko007 »

ja osobne bych sel spise do cortu dela za tu cenu fakt kvalitni kytary hral sem na m 200 a jako fajn kytarka lepsi nez ta moje ibanezka pritom stoji stejny peniz ale ibanezka po vymene snimacu je taky delo no a kde bys v okoli havru sehnal deanku ? to bys jako objednaval prez net....toho bych se baaaaal
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Mastr

Příspěvek od Mastr »

No nvm nvm Dean vendeta je třída plno světových kytaristů jako glen droover nebo leslie west na ně hraje. sice cort je dobrý poměr cena kvalita ale na Dean ..... deany jsou známé tím že u nich vždy dostaneš to nejlepší sice za 6000 to asi tak horké nebude ale šel bych teda do Deanu
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Hrrrnec!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hrrrnec! »

já si myslím že Cort bude asi lepší, protože u Deanu se podle mě platí za značku... no nevím... :roll:
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Mastr píše:No nvm nvm Dean vendeta je třída plno světových kytaristů jako glen droover nebo leslie west na ně hraje. sice cort je dobrý poměr cena kvalita ale na Dean ..... deany jsou známé tím že u nich vždy dostaneš to nejlepší sice za 6000 to asi tak horké nebude ale šel bych teda do Deanu
kytary za 6000 jsou urcite soucasti vybavy svetovych kytaristu... to, na co hraji, je stejne asi jenom tvarem. jinak ja bych sel do Corta. ma rozepinani snimacu, skvelou povest, pekny design a bude asi dostupnejsi.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

framikoin píše: kytary za 6000 jsou urcite soucasti vybavy svetovych kytaristu... to, na co hraji, je stejne asi jenom tvarem. jinak ja bych sel do Corta. ma rozepinani snimacu, skvelou povest, pekny design a bude asi dostupnejsi.
to sou rozumný důvody... souhlasím..
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Je nesmysl bezhlavě věřit cortu ozkoušejte si to a pak mluvte
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Mastr píše:Je nesmysl bezhlavě věřit cortu ozkoušejte si to a pak mluvte
jasě to je pravda.... Ono je to taky dost o tom že tu někdo něco řekne a všici se toho chytnou a šíří to až se to bere jako samozřejmost. je to normální ale dal bych šanci i tý druhý... ikdyž osobně naslepo bych ji nebral... navíc cort je po obchodech rozšířenější
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já mám Cortku hlavně kvůli tomu, že mi nebyli schopní dodat Deana dříve, než rdo tří měsíců :wink: :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Hrrrnec!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hrrrnec! »

Dark Axel píše:já mám Cortku hlavně kvůli tomu, že mi nebyli schopní dodat Deana dříve, než rdo tří měsíců :wink: :D
co si chtěl za Deana?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Vendettu 3, myslím, na jedněch konkurenčních stránkách
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

to je prave jeden z duvodu, proc radsi Cort (samozrejme ozkouset), ale uz jenom u toho zkouseni muze byt jednodusi najit nekde fyzicky Cort nez Dean.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

ja bych bral raci Deana kvuli telu>mahagon u Cortky je to lipa tu nemam moc rad
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“