chystam se si pod stromeček koupit nějakou lampu, ale nevim kterou vybrat
mate nekdo nejaky typ? ja prolejzal kytary.cz a par stranek ale nic moc sem nenasel..
určite takovejch 50W do 20, max. 25tis.
Edit Nero - upraven název
Presne tak.Luxusni apec a mas to pres kopec.Jsem taky pro Rockwell.Isachs píše:Rockwell HiGain Valve Dynamic. Doporučuju všema 10-ti. Hraje to jako ďábel. Zvuk zkreslenýho alá Mesa (nejvíc podobnej co jsem u českých výrobců viděl). Čistej překvapivě parádně použitelnej i na mý hlavě s jedněmi korekcemi, co teprve u týhle hlavičky co má dělený korekce a několik režimů zvuku. Trvalý servis, kvalitní práce. Prostě pecka věc. Já už jinam nejdu.
Vyrábí pan Vladyka, fakt zkusit, zajet si k němu, zahrát si na to, budeš spoky.
tady je recenze:
http://www.instrumento.cz/clanky-clanek ... h=rockwell
Cenou se vejdeš.
hele docela mě to zaujalo , máš někde ceny ?wolf píše:Presne tak.Luxusni apec a mas to pres kopec.Jsem taky pro Rockwell.Isachs píše:Rockwell HiGain Valve Dynamic. Doporučuju všema 10-ti. Hraje to jako ďábel. Zvuk zkreslenýho alá Mesa (nejvíc podobnej co jsem u českých výrobců viděl). Čistej překvapivě parádně použitelnej i na mý hlavě s jedněmi korekcemi, co teprve u týhle hlavičky co má dělený korekce a několik režimů zvuku. Trvalý servis, kvalitní práce. Prostě pecka věc. Já už jinam nejdu.
Vyrábí pan Vladyka, fakt zkusit, zajet si k němu, zahrát si na to, budeš spoky.
tady je recenze:
http://www.instrumento.cz/clanky-clanek ... h=rockwell
Cenou se vejdeš.
Druhy misto ESH,ten bude trosku drassi ale kvalitou si nezada.Treti misto
Laboga vyrabena u sousedu v Polsku taky na kolene ale uz ve vetsim.Je to na bazi 5150 ale oni k tomu pridali 2 rectifier lampy a vysledek je klon se zvukem mezi Krank a Peavey 5150 s s koulema od Mesy.![]()
http://www.laboga.pl/
Jo,to jo.Vo tom zadna.Je to na bazi Mesa dual a taky to tak hraje..Isachs píše:Mno ten Rockwell přeci jen pořád vyjde levnějiA hraje dobře, to můžu potvrdit.
T voe ta laboga má fakt skvělej zvuk. Jinak taky hlasuju pro Rockwell, slyšel jsem jednou, ale stačilo-fakt nářez. Jinak ESH je taky super značka, ale za ty peníze bych šel určitě do Rockwellu, víc se mi líbí ten zvuk.wolf píše:Jo,to jo.Vo tom zadna.Je to na bazi Mesa dual a taky to tak hraje..Isachs píše:Mno ten Rockwell přeci jen pořád vyjde levnějiA hraje dobře, to můžu potvrdit.
Ta Laboga vyjde na vic ale ma hodne osobitej zvuk.Neni to kopie zadnyho
aparatu,zni to proste jako Laboga..Je to vec vkusu a taky samozdrejme
penez...
trashik, Metallica... no rozumel by sis s M/B Mark IV + dobry silny snimace...Toxic_Mind píše:Nazdárek lidi,
chystam se si pod stromeček koupit nějakou lampu, ale nevim kterou vybrathraju metal, takovej trashik, vicemene stara Metallica, a chtel bych neco co bude mit peknej, cistej a konkretni zvuk a kdyz prepnu na zkreslenej aby zvuk byl hutnej a sytej..
mate nekdo nejaky typ? ja prolejzal kytary.cz a par stranek ale nic moc sem nenasel..
Tak diezel dělá tak dobrý aparáty, že bude stačit i 1/3.petrpeter píše:trashik, Metallica... no rozumel by sis s M/B Mark IV + dobry silny snimace...Toxic_Mind píše:Nazdárek lidi,
chystam se si pod stromeček koupit nějakou lampu, ale nevim kterou vybrathraju metal, takovej trashik, vicemene stara Metallica, a chtel bych neco co bude mit peknej, cistej a konkretni zvuk a kdyz prepnu na zkreslenej aby zvuk byl hutnej a sytej..
Jinak zkus napsat treba Diezelovi do Nemecka, jestli ti neproda 1/3 nejaky 50W hlavy...