Jak docílit tohoto zvuku? (sběrné téma)
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jo no chce to začít nějakým zkreslením.. nevyhulit to nutně a aby to nehuhlalo. Pak dát korekce a znova donastait zkreslení... zbytek je jen doladění (víceméně).pajaKahan píše:jakože já mám digitech RP 350 a našel jsem dost podobný zvuk ironů ale ty marshallky by byly lepší no!!!!
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- DaveMurray
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- DaveMurray
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
chápu že se někomu může ten zvuk líbit ale můj případ to zdaleka není... max wahmy má svý využití ale já nemám rád komplikovaný efekty a už vůbec digitální takže pro mě toto taky není.DaveMurray píše:A to chcete jako říct, že digitech sucks?![]()
- DaveMurray
- DaveMurray
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
no hele podle mě zní schorusovanej zvuk děsně uměle... Když chorus tak jedině EHX... Poslechni come as you are od nirvany.. jedinej chorus co zní příjemě ale zase se to nesmí cpát všude... uvažuju o nějakým efektu co by mě doladil zvuk ale nějakej přímo chorus asi ne...
Efekt Vypsaná Fixa
Čau, nevíte prosím vás nevíte někdo jaký multiefekt bo tak..používá Márdi z Vypsaný Fixy??dík moc za odpověd! 
griper to myslel tak že prsotě žádný efektový krabičky nepoužívá, ale používá normálně to zkreslení co má na kombu...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
laicky se to tak dá říctthomassek píše:takže když si to tak nějak shrnu tak ma nějaký kombo (to asi nikdo neví) a má footswitch na kterým má už přednastavený nějaký efekty a jenom přepíná kanály??
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25