Kytara nebo baskytara ?
Pravidla fóra
Kytara nebo baskytara ?
Ahoj, hraju na kytaru 3 roky a uvažoval jsem, že zkusím basu. Teď nevím jestli si mám koupit kytaru od epiphone za 7500 (standard) a nebo kombo +basu taky kolem těch osmi tisíc ..
-
Lacodekany
Re: Kytara nebo baskytara ?
Pokud máš kytaru která stojí za upgrade epiphonem tak ti do toho. Když už jedeš kytaru, tak ji jeď na něčem pořádnym.Pokud máš něco pořádnýho tak bych klidně zkusil basu i když míchat to dohromady... Leda tak na nahrání demáče 
polož si otázku jestli jsem lenivej
edit: aby som nebol za opruzáka .. . na basu hraj len ked ťa baví hrať na kytare prstami
ale metal ... platí prvé
edit: aby som nebol za opruzáka .. . na basu hraj len ked ťa baví hrať na kytare prstami
ale metal ... platí prvé
Naposledy upravil(a) jazzym dne 20.10.2012 21:44, celkem upraveno 1 x.
forum pro komplexní hráče
Basa ti určitě neuškodí, taky jsem si jí koupil a nelituju. Pokud si deláš písničky, tak je to mnohem inspitativnejší, když střídáš dva nástroje. Někdy tě napadne něco při hraní na kytaru někdy při hrani na basu. A navíc basáci jsou nedostakové zboží, na kytaru hraje každý druhý.
Moje kytara je fender strat. mexiko, je to dobrá kytara a rozhoduji se mezi epiphonem s humbuckerem a mezi tou basou ..
- whisoure
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dondak
- Kontaktovat uživatele:
Puč si basu někde od někoho třeba na měsíc a uvidíš...
Fender Am. Deluxe JAZZ 08'|Greco Jap. PRECISION 76´|Fender Am. Deluxe DIMENSION HH V 13'|Breedlove RETRO D/ERe 08'|Squier Affinity TELECASTER 13'|Stamar DREADNOUGHT ?? 
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
presne, pujc si basu a uvidis
nebo proste investuj 2-3 000, za to se da z bazaru sehnat pouzitelna
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Opět plodný příspěvek, ty by sis nedůvěryhodnýho žvanila fakt už zasloužil.jazzym píše:polož si otázku jestli jsem lenivej
ale metal ... platí prvé
Abych nebyl OT, basa mě taky jednou zlákala, tak sem si jí koupil od kohosi asi za 1200, občas si na ní zlehka zadrnkám na kytarové kombo a to mi stačí. Až bude víc peněz tak si koupim nějaké levnější basové kombo abych zbytečně nemučil to kytarové a bude. Ale je to jako u kytary, nemá smysl do toho cpát bůchvíkolik když ani nevíš jestli tě to bude bavit nebo ne.
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Mě by basa bavila, hraji v kapele na kytaru a od bas.áka si ji občas půjčím a zkouším, bohužel neznám člověka, který by byl ochotný mi ji půjčit na měsíc. Chtěl jsem ji zkusit abych se více uplatnil v kapelách, můj učitel mi říkal, že hrál na kytaru a jednou se náhodou dostal k base a prý měl více kšeftů než s kytarou
Odkud jseš?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
když to je o penezích .. mel bych jednu radu
promin Bummere
skus delat poctivej ,, cokoli
promin Bummere
Taky pro tebe mám radu. Zkus nejdřív myslet a potom až psát. A když ti to první nepůjde, tak nepiš nic.jazzym píše:když to je o penezích .. mel bych jednu radu
promin Bummere
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Měl jsem nutkání vyjmout jazzyma ze svého seznamu ignorovaných příspěvků.Bummer píše:Taky pro tebe mám radu. Zkus nejdřív myslet a potom až psát. A když ti to první nepůjde, tak nepiš nic.jazzym píše:když to je o penezích .. mel bych jednu radu
promin Bummere
Nečetl jsem to, protože mi vadilo jeho urážení a zesměšńování ostatních. Když ale vidím ty jeho "logické" perly, tak snad raději ani ne.
Klídek :DD btw: jsem z K . Varů
- Štábní Generál
- Bandzone: http://bandzone.cz/stabzsco
Z varů? Zkoušel si Ego music naproti kinu Drahomíra? Tam půjčovali nástroje i aparatury za hubičku, jenom si musel složit nějakou zálohu kterou si dostal zpět po navrácení nástroje. Podle mýho když si pujčíš basu třebas na víkend, tak se ti vyjasní obzory jestli je basa pro tebe ok.

Mrknu se tam, dík