Na co hrajete?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Re: Na co hrajete?

Příspěvek od jazzym »

Nero píše:Mám dojem, že jednou jsi už ban dostal, tak se laskavě nesnaž si tak rychle vybojovat druhý - tentokrát by to už nebylo na měsíc. Ber to jako přátelskou radu.
zo strany MilanaT Moleek Alternator to berem ako zbytočnu provokaciu
uprimne som predstavil svoju aparaturu a nečkal som ani pochvalu
nechapem ich reakciu na moj žart o objednanej gibsone..
a nechapem že sa teraz vina za to vála na mňa
forum pro komplexní hráče
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Já myslím, že jediný, co chtěli vědět, bylo, co sis doopravdy objednal. Namítli jen, že ten zmíněný Marshall neexistuje (ty tvrdíš opak, tak proč ho neukážeš, ať se poučíme? :)) a že neví, co máš na mysli za Gibsona a dva lidé rozvíjeli diskusi o tom, co by to mohlo být. A ty než aby ses dál rozpovídal, ses prostě urazil a ještě natruc smazal ten příspěvek. Sorry, ale to tě pak těžko někdo může brát vážně.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

A je férové, aby se uživatelé prezentovali vlastními fotografiemi. Reklamní náhledy nejsou zrovna "in" v tomto tématu. Zbytek nemá smysl ani komentovat.
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

nie každy ma na Gibsona a na Marshall .. to že mam novu gitaru za 150e a efekt za 60 snad docvakne že neexistujuci gibson je žart .. dam do googlu máma yetiho a kliknem foto vždy sa niečo objaví

nechcel som dať svoje foto lebo to nemam rád .. všetky fotky zodpovedali presnemu modelu čo vlastním v ratane mikrofonu vivanco dm20 za 11eur. tolko úprimnosti si toto forum nedokaze cenit ?
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Zapomínáš, že pokud v textu neupozorníš na to, že jde o vtip, pak to zdaleka nemůže být každému jasné. Od toho jsou tu třeba smajlíci.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

hlasujem za promptne premazanie tohto .. vratane prveho mojho prispevku ako šancu napraviť chybu
edit: :D nemam hlas 8)

edit 4: nechcem to zaprasiť dalsim prispevkom ale..ked si to čitam neverim Vam že ste tak p. a nepochopili o čo mi išlo na začiatku. dvojaky meter na toho čo ma zlu povesť :?
Naposledy upravil(a) jazzym dne 15.10.2012 10:08, celkem upraveno 1 x.
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Nezlob se na mě, ale při těch blbostech, co tu všude píšeš, by sis každej příspěvek před odesláním měl radši třikrát přečíst a zvážit, jestli vážně jen zbytečně neprovokuješ. Nic ve zlým.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Zdravím pánové a dámy, Musím se pochlubit, asi týden jsem majitelem hlavy Mesa boogie F-100. Nutno dodat že je to neskutečný náser...
http://www.mesaboogie.com/Reviews/Guita ... W-F100.htm

Pokud má někdo zájem vyzkoušet, zahrát si, je samozřejmě možnost ve Fryštáku - Kousek od Zlína.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Lacodekany

Příspěvek od Lacodekany »

Tak pokud se pánové neurazíte, já hraju na Cort KX5, skvělá kytara :). Aparát teď sháním, zatím je to... ehm, ano , stagg :D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Lacodekany píše:Tak pokud se pánové neurazíte, já hraju na Cort KX5, skvělá kytara :). Aparát teď sháním, zatím je to... ehm, ano , stagg :D
Proč urážet? Cort jsou skvělé kytary a to tu ví každý :wink:

dlabajíč : Ta Mesa vypadá skvěle :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Lacodekany

Příspěvek od Lacodekany »

Já to myslel tím způsobem, že jim vstupuji do jejich "debaty" :D. Musim říct, že Cort mě opravdu překvapil kvalitou. Už jenom dobře vybrat aparaturu :D
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

ja mam uz druhou cortku, tentokrat to je Cort Source...a nemuzu si stezovat...i na tom blbem tranzistorovem kombitku to zni moc pekne, umi to plno zvuku, od jazzu, blues pres rnr, hardrock a pozor, leze ztoho i solidni HC..a to vsechno s tema sh*t snimacema...tesim se az je nekdy vymenim, bude to hrat jako krava (ted to je zatim zdatne tele :D)

edit: tady jeste nejake lepsi fotky :)

http://mckozias.rajce.idnes.cz/cort_source#
Naposledy upravil(a) McKozias dne 21.10.2012 15:23, celkem upraveno 5 x.
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

zo strany MilanaT Moleek Alternator to berem ako zbytočnu provokaciu
uprimne som predstavil svoju aparaturu a nečkal som ani pochvalu
nechapem ich reakciu na moj žart o objednanej gibsone..
a nechapem že sa teraz vina za to vála na mňa
Jsi normální? Ty jsi ten co napsal provokaci první (měl to být vtip, ale bohužel jsme všichni blbý a nepochopili ho) Jestli to měl být vtip tak to stačilo napsat hned jako další příspěvěk když to začal Moleek a MilanT rozebírat. Už si to v tý hlavě prosím srovnej a jestli to nejde tak tě lituju. Že já vůl vždycky čekám, že nějaký další tvůj příspěvek bude nějak rozumný a k věci...
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

všichni blbý nemá bejt meký í ?
Horča

Příspěvek od Horča »

Teda nevím, jak "meky í" (spíš bych řekl měkké i), ale když už hodláš opravovat, zamysli se nad tím co píšeš jazzyme. A zrovna být tebou, tak mlčím a neopravuji. Poukazuji na fakt, že TO, co TY tady plodíš za veleúžasné příspěvky bijící do očí jak po gramatické, tak po obsahové stránce. Omlouvám se za OT :wink:

Jinak já hraju na tohle ;)
17948508.jpg
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Vždyť to je vylízaný pošuk. Já bych mu dal ban a nesral se s ním. Pořád bude plácat hovadiny a já nevím co všechno. Připadá mi jako ten jejich slovenský Pátrovič, který chodí na castingy talentových soutěží.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

Horčo ses moc nevytáh 8)
Nessino

Příspěvek od Nessino »

Tady nejde o vytahování.
Fade píše:Vždyť to je vylízaný pošuk.
Ámen
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Horča

Příspěvek od Horča »

jazzym píše:Horčo ses moc nevytáh 8)
Problém kámo? Já hraju primárně na basu a tohle jsem si koupil jen z prdele, abych měl na čem kravit. Momentálně je ve stádiu vylepšování... A moc mě ne*er :!:
Docela je mi líto, že ti nepřiletěl ban....
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

ja chci take basu .. take kupuju levne ostatní ..sem byl prekvapen mile
a ban neban .. což nato.. sem to já , když nepresvedčím svojí hrou svíma skušenostma ..
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“