DELAY

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
duff.v

Re: DELAY

Příspěvek od duff.v »

Cau
uvazuju o koupi delaye Behringer DD600, nemate nekdo zkusenosti s tim?? poslouchal sem naky ukazky a za ty prachy to vypada dobre..dik
"Neberte drogy, nesoulože bez ochrany a nebuďte agresivní. Nechte to na mně“
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Re: ZoomG3 vs Boss DD-7

Příspěvek od pigdestroyer »

prosím o radu, potrebuju poridit nejaky delay, zatim se mi jevi nejlip DD-7, ale je to teda drahy jak potvora. existuji nejake odpovidajici alternativy?
Talman

Příspěvek od Talman »

na bazaru je carbon copy ... za trojku ....
VOX AC4TV / Les Paul Vintage V 100 - Gibson '57 Classic Pickups / Epi Sheraton II - '97 - Gibson '57 @ Seymour Duncan SH2N-4C GC Jazz Neck Pickup / CHARM QUARK tombtones/ MXR carbon copy / iRig & iPhone 4s / O.o
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Což ale vůbec není odpovídající alternativa k DD7...

pigdestroyer: Starší DD na bazaru, Digitech DigiDelay, Line6 Echo Park...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Digidelay me moc nevzal - neumi samooscilaci.

pokud by ti nevadila velikost a absence ficur DD7 (reverse, hold...) tak muzu jeste doporucit Akai Headrush. Uplne v pohode je napriklad i Ibanez DE7...
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

diky za rady, ten ibanez vypada slusne. mrknu se po necem. davame na stary kolena s kamosem bubenikem konecne dohromady nas postHC/emo/pop projekt, tak sestavuju nejaky ten pedalboard. jednokanal lampu a k tomu hromadku krabek a muzem zacit brecet a knourat :)
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

pigdestroyer píše:diky za rady, ten ibanez vypada slusne. mrknu se po necem. davame na stary kolena s kamosem bubenikem konecne dohromady nas postHC/emo/pop projekt, tak sestavuju nejaky ten pedalboard. jednokanal lampu a k tomu hromadku krabek a muzem zacit brecet a knourat :)
a hele, my o vlku
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =50&order= ;)

pokud ti staci zakladni delay a nepotrebujes k tomu extra ficury, tak myslim ze neni moc co resit.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

pred 14 dny sem ho prodal za litr
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Taky bych ho za 1500 nekupoval.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

no libi se mi na DD-7 ta 40s smycka, to bych asi vyuzil.. ale jesi to dobre chapu, na kazdej val bych stejne musel ten delay nastavovat jinak, pokud by to byl jiny mod. to uz je lepsi mit asi vic levnych delayu? nemam s tim moc zkusenosti, tento typ efektu jsem pouzival dycky jen tak rekreacne na hovadiny
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Na bazaru je i Nova delay za 3.2k, ale uz bude asi pryc...
ASmith

Příspěvek od ASmith »

Nedavno jsem na bazáči sehnal Memory toy za slušný prachy, ale řešim problém s adaptérem, mám nějaký univerzál adaptér 9V 1000mA, ale ten hrozně brumí a píská, tak jsem někde našel adaptér tušim od elektronickej šipek :lol: , se všema efektama funguje super, nebrumí a vpoho je utáhne, ale ten Memory toy neutáhne ani samotnej, neni to divný, když by podle oficiálních tabulek ehx měl brát jen max 50 mA?
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Připojit ho samotný bez ostatních efektů jsi zkoušel?
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
ASmith

Příspěvek od ASmith »

Přesně to jsem zkoušel :|
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
OndrejCvrk

Příspěvek od OndrejCvrk »

Já měl vždycky problém ho nějak napájet adapterem, mně se v tom stavu možná rozsvítila kontrolka a delay hrál i při zapnutém stavu, akorát nedelayoval... Nevím, kde byl problém. Mrkni se na EHX 9V adaptery a koukni se na kompatibilitu... Myslím si, že i v manuálu se píše, který přesně...
ASmith

Příspěvek od ASmith »

OndrejCvrk píše:Já měl vždycky problém ho nějak napájet adapterem, mně se v tom stavu možná rozsvítila kontrolka a delay hrál i při zapnutém stavu, akorát nedelayoval... Nevím, kde byl problém. Mrkni se na EHX 9V adaptery a koukni se na kompatibilitu... Myslím si, že i v manuálu se píše, který přesně...
No přesně, kontrolka svítí, ale delay nehraje... Abych kvůli tomu kupoval spešl ádu, to se mi moc nelíbí :?

Napadá mě ještě baterka, ale má někdo zkušenost jak dlouho to vydrží hrát? Abych jí neměnil po každý zkoušce...
OndrejCvrk

Baterka? Trpěl jsem s ní celou dobu a ty baterky fakt nevydrží. Koupil jsem obyčejnou a po pár minutách hraní už delay nehrál tak, jak hrál předtím a to si srandu nedělám. Dvakrát si zahraješ na zkoušce a končíš no, hlavně furt vypojovat input jack, je to otrava, strašnej žrout baterky to je. Lépe tě vyjde koupě toho adapteru.
ASmith

Příspěvek od ASmith »

OndrejCvrk píše:Baterka? Trpěl jsem s ní celou dobu a ty baterky fakt nevydrží. Koupil jsem obyčejnou a po pár minutách hraní už delay nehrál tak, jak hrál předtím a to si srandu nedělám. Dvakrát si zahraješ na zkoušce a končíš no, hlavně furt vypojovat input jack, je to otrava, strašnej žrout baterky to je. Lépe tě vyjde koupě toho adapteru.
No tak to jsem to teda vyhrál :lol:
OndrejCvrk

Ještě ti můžu poradit zkusit si pročíst zahraniční fóra...

http://www.ehx.com/forums/viewthread/3497/#26076

tady se to třeba řeší, tak ti to snad pomůže, uvidíš aspoň, jak to řešili ostatní...
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

On muze byt nakonec spatny i ten samotny delay. Mam memory toy a s 400mA adapterem hraje bez problemu. A to k nemu mam jeste zapojeny ce-5, wah, minitune a HOT fat booster a i kdyz to seslapnu vsechno naraz, tak neni problem.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“