rád bych s někým sdílel svou tvorbu a napadlo mě toto fórum, na které se vždy obracím, když řeším nějaký kytarový problém apod.
Můj youtube kanál: http://www.youtube.com/user/SFmajkl
Děkuju moc, pokud se odvážíte mi dát pár minut
Mějte se fajn.
Díky! Na kytaru sem začal asi před 5 lety a učím se celou dobu sám, takže techniku mám tak nějak vlastní, nevím pořádně, jak se to 'má' dělat, ale teď už s tím těžko něco udělám. To ale asi není můj hlavní problém, jak říkáš, o tý rychlosti vím a snažím se s tím něco dělat (metronom), problém ale je, že to často dělám naschvál a né v zápalu hru. Chápu, že pro posluchače to pak není nejjednodušší no. Tož ale, hraju zatím spíš pro sebe, na žádnou kariéru to nevypadáNero píše:První věc - děláš určitě zajímavou hudbu, jen tak dál. Máš dobré nápady, kytaru velmi slušně ovládáš, umíš zaujmout...
... ale druhá věc - kompizičně to je opravdu někdy až moc zmatečné, jak psal Paris, a to jsem člověk zvyklý poslouchat ledacos. Dál mě trochu trápí, že mám pocit, že nedržíš tempo a někdy zbytečně ulítáváš rychlostí nahoru. A pak se dostaneš do fáze, kdy toho chceš zahrát až moc, ale ruce už to tak tak zvládají, začíná to znít nejistě, nečistě a nepřesně. Zkus v tomhle trochu zklidnit
Ale všeobecně palec nahoru...
Díky!Nesst píše:Mě to hodně baví. Fajná muzika, výborná technika. Ale těch stopek je fakt až moc a hlavně ruší...
EDIT: A Moon river je vykradené z West Side Story úmyslně, nebo omylem?
Jo, já jsem čekal nějakou nepozornostNesst píše:Sorry, měl jsem to puštěné v jiném panelu, takže jsem to nestudoval. Můj fail. Snídani u Tiffanyho jsem nikdy neviděl, takže jsem si to nespojil (každopádně by mě nenapadlo, jak si to je navzájem podobné)