Na co hrajete?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Re: Na co hrajete?

Příspěvek od Fade »

jazzym píše:ja chci take basu .. take kupuju levne ostatní ..sem byl prekvapen mile
a ban neban .. což nato.. sem to já , když nepresvedčím svojí hrou svíma skušenostma ..
Bohužel nepřesvědčíš nás ani svými zkušenostmi a už vůbec ne svou hrou. Zatím jsi nás přesvědčil, že jsi prostě vylízaný pošuk, nebo prostě jen cíleně otravuješ všechny ostatní lidi tady na fóru. Vzpamatuj se a mozkově dospěj...
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

Fade píše:
jazzym píše:ja chci take basu .. take kupuju levne ostatní ..sem byl prekvapen mile
a ban neban .. což nato.. sem to já , když nepresvedčím svojí hrou svíma skušenostma ..
Bohužel nepřesvědčíš nás ani svými zkušenostmi a už vůbec ne svou hrou. Zatím jsi nás přesvědčil, že jsi prostě vylízaný pošuk, nebo prostě jen cíleně otravuješ všechny ostatní lidi tady na fóru. Vzpamatuj se a mozkově dospěj...
to co sem videl u tebe neni hra na gitaru ale zbyteční vyhazovái penez za sedmistrunku . sklamal si ma FADE
forum pro komplexní hráče
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Prosím všechny rozumné uživatele, aby ty nerozumné ignorovali a nereagovali na ně. Díky.

Obrázek
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

dobrá práce trolle - apeluju na nera aby mu ten ban už dal - vždyť je to debil co si tu na nás akorát mastí ego a sám umí h***o...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Už to s moderátory řešíme, neboj.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Mejla

Příspěvek od Mejla »

jazzym píše:
Fade píše:
to co sem videl u tebe neni hra na gitaru ale zbyteční vyhazovái penez za sedmistrunku . sklamal si ma FADE
ty si retard...to co fade zahraje ty bys těžko zahrál...ty tvoje nahrávky stály za houno a ještě ses za ně tak styděl, že si je pak mazal...zajímalo by mě, jakej mindráček si tím léčíš ;)
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Má v profilu uveden věk "6", to vysvětluje všechno ... :D
Turban

Příspěvek od Turban »

Čau,
milovníky klasických telat tímhle asi nenadchnu, ale mě to tak vyhovuje. Je to starší Squier Affinity 20th anniversary telecaster. Ta kytara mi hrozně sedla, ale nehodily se mi single snímače, tak jsem tam nechal dát hb a rovnou i struny skrz a naprostá spokojenost.

Obrázek

Obrázek
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

JJ já měl Squier strat affiniti 25th aniversary jako svou první kytaru. Byla naprosto mazaná. Krásně ladila a měla úžasnou kresbu dřeva a nádherný sunburst. a krásně rezonovala. Co mi Vadilo byly jak už to bývá u levných kytar snímače a tremolo, které mně vyloženě sralo. Ale nutno dodat, že už nikdy mi žádný krk kytary tak nepadl do ruky. Dodnes lituju že jsem ju za 3000 střelil. Kupoval jsem ji v roce 2002 za 6990,- nutno dodat, že jsem strávil celé léto brigádou na její pořízení... Ach ta nostalgie... :-(
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Turban

Příspěvek od Turban »

dlabajíč píše:JJ já měl Squier strat affiniti 25th aniversary jako svou první kytaru. Byla naprosto mazaná. Krásně ladila a měla úžasnou kresbu dřeva a nádherný sunburst. a krásně rezonovala. Co mi Vadilo byly jak už to bývá u levných kytar snímače a tremolo, které mně vyloženě sralo. Ale nutno dodat, že už nikdy mi žádný krk kytary tak nepadl do ruky. Dodnes lituju že jsem ju za 3000 střelil. Kupoval jsem ji v roce 2002 za 6990,- nutno dodat, že jsem strávil celé léto brigádou na její pořízení... Ach ta nostalgie... :-(
Musim říct že ze všech kytar co jsem měl a různě vyměňoval (Fokus, Jolana, klasický tele affinity, epiphone atd.) mi tadyta sedí úplně nejvíc. Ten krk mi opravdu padne. I z toho důvodu (a tak že mám prostě rád telata :) ) jsem se rozhodl radši do ní dát hb, než si kupovat úplně jinou kytaru s humbuckerama.
xaero

Příspěvek od xaero »

Obrázek

Teď to u mě vypadá takhle ... bez jakékoliv krabičky, jen KYTARA -> LADIČKA -> APARÁT. Chtěl bych to trošku oživit nějakým screamerem, drivem apod. ale nějak se mi do toho zatím nechce investovat :P.

Doufám že vám má fotka nepřijde moc pozérská to bych si nepřál :D
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Turban: tak tohle tele se mi hodně líbí.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Turban

Příspěvek od Turban »

Red Bull píše:Turban: tak tohle tele se mi hodně líbí.
Děkuju to sem rád
pap

Příspěvek od pap »

Obrázek

Tohle jsem zatim sesbíral
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Neboli prostě vše, co bylo na trhu pro leváky? :D
Moleek

Příspěvek od Moleek »

+ pravoruký SG
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Všimnul jsem si, ale struny má stejně „na Hendrykse“… :)
pap

Příspěvek od pap »

Kamahl: Skoro jo no :)), bejt pravak tak jich je asi vic, to pokušení je hrozny pak :))
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
OndrejCvrk

Příspěvek od OndrejCvrk »

Turban píše:
dlabajíč píše:JJ já měl Squier strat affiniti 25th aniversary jako svou první kytaru. Byla naprosto mazaná. Krásně ladila a měla úžasnou kresbu dřeva a nádherný sunburst. a krásně rezonovala. Co mi Vadilo byly jak už to bývá u levných kytar snímače a tremolo, které mně vyloženě sralo. Ale nutno dodat, že už nikdy mi žádný krk kytary tak nepadl do ruky. Dodnes lituju že jsem ju za 3000 střelil. Kupoval jsem ji v roce 2002 za 6990,- nutno dodat, že jsem strávil celé léto brigádou na její pořízení... Ach ta nostalgie... :-(
Musim říct že ze všech kytar co jsem měl a různě vyměňoval (Fokus, Jolana, klasický tele affinity, epiphone atd.) mi tadyta sedí úplně nejvíc. Ten krk mi opravdu padne. I z toho důvodu (a tak že mám prostě rád telata :) ) jsem se rozhodl radši do ní dát hb, než si kupovat úplně jinou kytaru s humbuckerama.
takhle se ti to oprejskalo? Nebo jsi tomu nějak pomohl? :)
carver

Příspěvek od carver »

pap píše: bejt pravak tak jich je asi vic, to pokušení je hrozny pak :))
úplne ti rozumiem, mám rovnaký problém :(
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“