BareKnuckle Pickups
Pravidla fóra
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Re: BareKnuckle Pickups
Franta to nejspíše nepozná a je mu to jedno
Tím spíše mu jsou jedno snímače.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Takže jak říkám - oboje v důsledku kytarista řeší kvůli sobě. A pak má každý nuance vliv, pokud ji cítí. 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- tomaskra
- Kontaktovat uživatele:
Re FADE
Sorry - špatně jsem tě pochopil. Navíc tu odpověď jsem myslel obecně a ne přímo na tebe. Všimnul jsem si, že máš ve vybavení Engela a to jsou dobrý aparáty. Myslím, ale že platí i ta tvoje verze myšlenky i ta moje byť blbě pochopená. No a nedovolill bych si znevažovat ani tvoje kytarový umění.
Tím spíš, že tě osobně neznám.
K těm fetišům o kterých mluvil Nerro. Dá se s tím souhlasit. Je to možná i o sympatiích ke značce a dalších vlivech. Pokud hraje samotná kytara a aparát je ten rozdíl slyšet dobře. Když spustí celá kampeny dohromady tak se rozdíly z většiny setřou.
Osobně jsem osazoval do kytar jak Seymour, DiMarzio i Bare Knuckle. Všechny ty firmy jsou první liga. Ale Bare mám asi nejradši. I kdyby byl zvuk stejný, přístup je lepší a to u mě rozhoduje taky.
Sorry - špatně jsem tě pochopil. Navíc tu odpověď jsem myslel obecně a ne přímo na tebe. Všimnul jsem si, že máš ve vybavení Engela a to jsou dobrý aparáty. Myslím, ale že platí i ta tvoje verze myšlenky i ta moje byť blbě pochopená. No a nedovolill bych si znevažovat ani tvoje kytarový umění.
K těm fetišům o kterých mluvil Nerro. Dá se s tím souhlasit. Je to možná i o sympatiích ke značce a dalších vlivech. Pokud hraje samotná kytara a aparát je ten rozdíl slyšet dobře. Když spustí celá kampeny dohromady tak se rozdíly z většiny setřou.
Osobně jsem osazoval do kytar jak Seymour, DiMarzio i Bare Knuckle. Všechny ty firmy jsou první liga. Ale Bare mám asi nejradši. I kdyby byl zvuk stejný, přístup je lepší a to u mě rozhoduje taky.
Naposledy upravil(a) tomaskra dne 1.03.2012 0:08, celkem upraveno 1 x.
- tomaskra
- Kontaktovat uživatele:
Ještě k té krásné větě BĚŽNÝ FANDA POSLUCHAČ to se mi fakt líbí.
Běžný Fanda to určitě nepozná. Zvlášť po pěti pivech a třech zelených.
Na druhé straně jsou i posluchači kteří se ty nuance snaží zachytit. U studiových nahrávek to platí dvojnásob.
Je spousta hifistů puristů, ( patřím mezi ně ) který se s tím babraji zase z druhý strany. Většina na nic neumí hrát, ale mají rádi muziku a zabývají se tím zvukem. No a kvůli takovým se vyplatí do kytarové výbavy investovat protože to občas někdo ocení.
Běžný Fanda to určitě nepozná. Zvlášť po pěti pivech a třech zelených.
Na druhé straně jsou i posluchači kteří se ty nuance snaží zachytit. U studiových nahrávek to platí dvojnásob.
Je spousta hifistů puristů, ( patřím mezi ně ) který se s tím babraji zase z druhý strany. Většina na nic neumí hrát, ale mají rádi muziku a zabývají se tím zvukem. No a kvůli takovým se vyplatí do kytarové výbavy investovat protože to občas někdo ocení.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
tomaskra píše:Re FADE
Sorry - špatně jsem tě pochopil. Navíc tu odpověď jsem myslel obecně a ne přímo na tebe. Všimnul jsem si, že máš ve vybavení Engela a to jsou dobrý aparáty. Myslím, ale že platí i ta tvoje verze myšlenky i ta moje byť blbě pochopená. No a nedovolill bych si znevažovat ani tvoje kytarový umění.![]()
![]()
Tím spíš, že tě osobně neznám.
Skervesen 4AP Custom Shop
- tomaskra
- Kontaktovat uživatele:
Re: FADE
Nebral jsem to jako honění si trika. Tu odpověď jsem myslel obecně. Mohlo to, ale vyznít jako adresované tobě. Jen jsem to uvedl na pravou míru.
Nebral jsem to jako honění si trika. Tu odpověď jsem myslel obecně. Mohlo to, ale vyznít jako adresované tobě. Jen jsem to uvedl na pravou míru.
Covece mě ten part s Warpigem tak nakop ze ho pujdu objednat.Jen se rozhodnout jestli alnico nebo keramiku.
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
- tomaskra
- Kontaktovat uživatele:
RE WOLF:
Jak to dopadlo s tím War pigem? Objednal jsi ho? Případně napiš jak jsi spokojený. Tenhle snímač jsem v kytarách zatím nezkoušel tak by mě zajímaly zkušenosti.
Jak to dopadlo s tím War pigem? Objednal jsi ho? Případně napiš jak jsi spokojený. Tenhle snímač jsem v kytarách zatím nezkoušel tak by mě zajímaly zkušenosti.
Popravde jsem se k tomu jeste nedostal...Urcite ho do 2 tydnu objednam...A to zjistovani a rozhodovani zabere hrozne casu...Taky jsem se houpal mezi alnico a ceramic...Zvitezil C-pig...Dam vedet hned jak ho soupnu do kytary...
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
- tomaskra
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych asi taky volil u tohohle snímače keramiku. Bude jasnější a mělo by se to líp prosadit v kapele. Určitě potom sděl zkušenosti. Tuším, že Tim to původně dělal jenom s keramikou. Alnico udělal jako opci.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
teda ta ukazka je dobra, ale v mych usich na cele care ve vsech ukazkach vyhral SH-6, nejhorsi je prekvapive SH-8, warpig je s velkym odstupem druhy, aftermath je zbytecne prebasovany, treti flek, maji asi o trochu silnejsi vystup, ale to neni to podstatne. mam EMG 81 a porad premyslim ze bych se vratil k pasivu, nejak se s tim nemuzu poprat. je to moc metalovy, neco mi tam porad chybi.
Zdarec kluci...řešil jsem s Pedrushem, zda by mělo cenu do toho mojeho pseudoSchecteru hodit nějaký BKP?
Kytara není špatná, hraje se na ní skvěle ale ty stock snímače jsou na jedno brdo. Nebudou ty BKP zbytečně "nevyužité"? Jinak řečeno nejsou to moc hi-end snímače pro takovou kytaru? Uvažoval jsem o Painkillerovi.
Peněz mám teď celkem dost, tak jsem si říkal že by bylo fajn ozkoušet něco nového, a vzhledem k tomu že v Cortce mám RM-ka a nechci je z ní vyndávat, ani kupovat další tak se chci zeptat, zda bude teda lepší nějaké SD (Sh-6, Sh-4(8)), nebo jít do těch BKP. Jsou to celkem pálky za ty snímače, ale myslím že teď by se to na tom apci mohlo projevit celkem pěkně. Co myslíte?
Kytara není špatná, hraje se na ní skvěle ale ty stock snímače jsou na jedno brdo. Nebudou ty BKP zbytečně "nevyužité"? Jinak řečeno nejsou to moc hi-end snímače pro takovou kytaru? Uvažoval jsem o Painkillerovi.
Peněz mám teď celkem dost, tak jsem si říkal že by bylo fajn ozkoušet něco nového, a vzhledem k tomu že v Cortce mám RM-ka a nechci je z ní vyndávat, ani kupovat další tak se chci zeptat, zda bude teda lepší nějaké SD (Sh-6, Sh-4(8)), nebo jít do těch BKP. Jsou to celkem pálky za ty snímače, ale myslím že teď by se to na tom apci mohlo projevit celkem pěkně. Co myslíte?
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud sezenes za dobry peniz SD z bazaru, tak to zkus. Pokud chces ale novy, tak to uz stoji za premysleni, jestli dat cca 2.2 za DM, 2.5 za SD a nebo 3 za BKP. Pak uz jde jenom o to, vybrat ten spravny... BKP ma dobre udelane ukazky na strankach a da se podle toho priblizne vybrat.
UFF 3750,- za jeden snímač...
asi zůstanu u výběru SD nebo DM...
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
když si koupíš set, tak tě výjde cena na 3.200/ks is poštou. Mě ta cena příjde adekvátní, vzhledem ke zvuku... Na bazaru chodí vcelku často SD SH-4, SH-6 atp...anmelden píše:UFF 3750,- za jeden snímač...![]()
![]()
Jak to myslíš set? Třeba calibrated Aftermath tam mají za 240 liber...a to je jen jeden snímač? Nebo tam je nějaká jiná schovka na kteorou jsem nepřišel?
jo takhle...no, ale 7200 je celkem fest jaxvině
...tk asi pojedu na části 
Konecne jsem se rozhoupal a po nekonecnym vahani ohledne vyberu magnetu jsem objednal ceramic Warpig...Chtel jsem klasickej "gibson look" a tak je v brousenym nikl krytu s nikl sroubky...Natocim pak porovnavaci test s BKP Miracle Man a s nejakym jinym snimacem treba od SD nebo DiMarzio...