Fender telecaster highway one... co vy na to??
Pravidla fóra
-
Honza (začátečník)
Fender telecaster highway one... co vy na to??
no co si myslite o telecastrech highway 1 ??? mate s ni zkusenosti??? diky za prispevky .
Aivn86// Edit: Drobná úprava názvu tématu.
Aivn86// Edit: Drobná úprava názvu tématu.
!!§§§!"-!""
§!!"§!""" a k tomu !!ůů§ů§ů""§ů-."""
§!!"§!""" a k tomu !!ůů§ů§ů""§ů-."""
Hlasoval jsem pro telecastera
Specifickej zvuk 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
me se nelibi hlavne to, ze ma strasny lak. ma vlastne nitro na tele a krk je obyc. polyurethan. ten lak na tele je matny a navic naneseny v tenke vrstve, takze jde pry docela rychle do haje - dobra investice pro ty, kdo si chteji vyrobit relica za rozumnou cenu 
jinak nam primo prodavac u kytary.cz rikal, ze posuzovat kytary podle ceny je blbost... meli tam pry mexika, ktere zvukove predcily i am. stand.
chce to kejtru vyzkouset - techto obyc. telat a stratu jsou tuny.. ja tu moznost nemel, protoze moje kejtra byla jedna v republice...
jinak nam primo prodavac u kytary.cz rikal, ze posuzovat kytary podle ceny je blbost... meli tam pry mexika, ktere zvukove predcily i am. stand.
chce to kejtru vyzkouset - techto obyc. telat a stratu jsou tuny.. ja tu moznost nemel, protoze moje kejtra byla jedna v republice...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
-
Honza (začátečník)
no myslim, ze se to tady uz resilo...Honza (začátečník) píše:no mě by hlavně zajimalo co si mislyte o ty serii highway 1
to je tezko. do dvaceti tisic jde jen od fendera koupit minimalne 7-8 telat a kazde bude uplne jine... nejlepsi je nekam vyrazit a vyzkouset. kytara neni jen o tom, jestli je kvalitni a nebo nekvalitni. kazda kytara se hodi na neco min a na neco vic... a nekdy ti muze sednout kytara za deset tisic lip nez kytara za 40...
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Jak na co...stratocastera bych bral třeba na funky, telecaster spíš třeba na ska, co tak hraju a poslouchám. Hlasuju pro tele, celkem bych ho chtěl...
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jasná věc, jen bych rád připoměnl ež tohle začalo tou anketou, která se teda jaksi moc nehodí k věci...Nero píše:Konec hádek strat vs. tele, zpět k tématu - Tele Highway 1
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Ještě nedávnop jsem řešila podobnej problém - teda TELE jsem chtěla od začátku, ale s telatama tady v Cechách je obecně problém, když člověk zajde do nějakech větších hudebnin, najde tam vetšinou jednoho smradlavýho mexičana a při troše štěstí i highwaye.. tady prostě neni z čeho vybírat, pokud jde o telata. Maji hodně specifickej zvuk a jen tak někdo mu na chuť nepříjde, stratocaster je o dost univerzálnější a obecně ho kytaristi vzhledávaji více - no a podle toho se samožejmě zařídili a i prodejci.
Objela jsem mraky hudebnin a vysněný tele jsem nikde nenašla, takže jsem si nechala tele postavit ... ta cena je vice mene stejna a ta kvalita je ABSOLUTNE NESROVNATELNA
Objela jsem mraky hudebnin a vysněný tele jsem nikde nenašla, takže jsem si nechala tele postavit ... ta cena je vice mene stejna a ta kvalita je ABSOLUTNE NESROVNATELNA
Když jsou prachy na kytaru na zakázku, tak myslím, že není co řešitPáJa píše:Ještě nedávnop jsem řešila podobnej problém - teda TELE jsem chtěla od začátku, ale s telatama tady v Cechách je obecně problém, když člověk zajde do nějakech větších hudebnin, najde tam vetšinou jednoho smradlavýho mexičana a při troše štěstí i highwaye.. tady prostě neni z čeho vybírat, pokud jde o telata. Maji hodně specifickej zvuk a jen tak někdo mu na chuť nepříjde, stratocaster je o dost univerzálnější a obecně ho kytaristi vzhledávaji více - no a podle toho se samožejmě zařídili a i prodejci.