Hodí se investovat do V-AMP 2 od Behringer?
Pravidla fóra
Hodí se investovat do V-AMP 2 od Behringer?
Prosim vás.Má tady někdo osobní zkušenosti s tímto přístrojem?Nebo ví o něm někdo něco podrobnějšího?Nějaké plusy a mínusy? Vím, že to určitě nebude žádný zázrak....to od něj ani nečekám,ale mohl by tento přístrojíček uspokojit kytaristu začínajícího s efekty?Vážně moc děkuji za každý příspěvek.....
Re: Hodí se investovat do V-AMP 2 od Behringer?
já vampa mam, sice teda v kombu, ale zvukova paleta je stejna jako u toho multáku, ja jsem docela spokojenej....... myslim ze ti to stacit urcite bude, za ty prachy je to pohoda....... akorat si teda chce pohrát s těma zvukama... cisté sou nadherne, a zkreslené když si pohraješ tak sou řekněme...... ucházejici.... jemne zkreslení sou takove jak bych si predstavoval, a takove nejake brutalnejsi zkresleni uz to moc nestihá, ale ja bych do něj asi šelOndrulino píše:Prosim vás.Má tady někdo osobní zkušenosti s tímto přístrojem?Nebo ví o něm někdo něco podrobnějšího?Nějaké plusy a mínusy? Vím, že to určitě nebude žádný zázrak....to od něj ani nečekám,ale mohl by tento přístrojíček uspokojit kytaristu začínajícího s efekty?Vážně moc děkuji za každý příspěvek.....
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Zkresleni nic moc, ale jinak ty zvuky budou do zacatku urcite dostacujici 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Na doma do sluchátek a nahrávání je perfektní - má zabudovaný simulace zesilovačů (a lze tam najít i velmi hi-gain zkreslení - modely Retified hi-gain a Rectified head jsou skvělé, nezapomeň si projít návod, v nastavení je možné zapnout extra gain... zkreslený tóny jsou jeho silná stránka, spíš bych řekl, že těch čistých je tam méně) a i reprobeden (a ne jednu, je možné vybrat typ bedny a počet repráků v rozmezí 1 až 4).
tohle asi znáš, je tam demo: http://www.behringer.com/V-AMP2/index.cfm?lang=eng
tohle asi znáš, je tam demo: http://www.behringer.com/V-AMP2/index.cfm?lang=eng
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Ozivuju trochu mrtvy thread, ale zjistil jsem, ze kytaristi Dark Tranquillity uz delsi dobu pouzivaji jak nazivo, tak ve studiu Behringer V-Amp 2 a jejich zvuk kytar IMHO nema chybu. Respekt 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Já na něj nedávno hrál když jsem se byl podívat v jedný zkušebně, Asi takhle, jsou na tom celkem pěkný zvuky, a na doma to bude určitě dobrý, mě teda osobně vadí cokoliv digitálního a měl jsem problém v tom najít obyčejný zkreslení, ale to proto, že sem se s tím za tu chvilku nenaučil dělat. Bohužel má to malej výkon, a s bicíma jsem se ztratil a to bylo všechno doprava, a při druhý kytaře konec. Za ty peníze je to celkem zajímavý řešení na naučení, vyzkoušení efektů a i to má pěkný zvuky, myslím, že tam byla zrovna nějaká mesa, no hrálo to pěkně, ale samo
Takže na doma parádní, na pódia už míň, ne-li vůbec.
No pozor, ono to vlastně existuje i jako mulťák?? Já myslel že se bavíte o tý hlavě, Vampiere, nebo tak nějak. Tak to pardon
No pozor, ono to vlastně existuje i jako mulťák?? Já myslel že se bavíte o tý hlavě, Vampiere, nebo tak nějak. Tak to pardon
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
No tak borci z DT pouzivaji zkresleni z Rectifieru, ale jinak nemaji zadny krabicky, jen toho V-Ampa 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Koukni na - http://korb.home.sapo.pt/zakk1.mp3
Randall RG1003 100W
Randall RD412A V30
Washburn, Les Paul (Fokus)
Ernie Ball hybrid (09-46)
Boss ME-25, nově: LINE 6 POD XT Live
Randall RD412A V30
Přesněji - http://korb.home.sapo.pt/VAmp.html, jsou tam ukázky, ale asi záleží na nádobíčku.
Randall RG1003 100W
Randall RD412A V30
Randall RD412A V30