Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Štábní Generál
Bandzone: http://bandzone.cz/stabzsco

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Štábní Generál »

Bez bicáka tj naprd, škoda že bydlíš tak daleko, mam tu v Sokolově tři kluky opravdu na úrovni který jsou pro každou srandu, u tebe v okolí nikoho neznáš? S živejma bicíma by to bylo určitě mnohem přirozenější, jenom to chce nějakej čas na sehrání, a pak možná začnete shánět i zbytek lidí do party :D
Obrázek
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Štábní Generál píše:Bez bicáka tj naprd, škoda že bydlíš tak daleko, mam tu v Sokolově tři kluky opravdu na úrovni který jsou pro každou srandu, u tebe v okolí nikoho neznáš? S živejma bicíma by to bylo určitě mnohem přirozenější, jenom to chce nějakej čas na sehrání, a pak možná začnete shánět i zbytek lidí do party :D
u nás ve městě je pár hodně šikovných bubeníků...a jeden z nich, můj kamarád, se kterým jsem hrál v kapele, je fakt dobrej, ale nemam možnost jak nahrávat ty jeho bicí...bylo by to dost složitý, i časově se sejít :D to si to radši splácám v programu :)
bazdesh
last.fm: bazdesh
Bandzone: bazdesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bazdesh »

Loop v FL Studio, Guitar Rig 5 a improvizace..
Třeba se to někomu bude líbit :D
(omlouvám se za šum, ale moje zvukovka + kabel stojí za nic..)
http://soundcloud.com/bazdesh/beat
Mejla

Příspěvek od Mejla »

dobrej chill out :)
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Dobré to je :)
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
xaero

Příspěvek od xaero »

Tak jsem zase něco nahrál ;)
Je to cover + lekce tak by to mohlo i trochu pomoct :)
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
filo01

Příspěvek od filo01 »

0:34-0:43 je teda opravdu lekce, takového Parkinsona taky chci ;)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
xaero

Příspěvek od xaero »

filo01 píše:0:34-0:43 je teda opravdu lekce, takového Parkinsona taky chci ;)
Mluvíš o mě? Nejsem si čehokoliv takového vědom.
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
filo01

Příspěvek od filo01 »

Jj, mluvím o tobě a měl to být výraz obdivu, protože takové rychlosti v tomhle životě nedosáhnu, leda s Parkinsonem ;)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
xaero

Příspěvek od xaero »

filo01 píše:Jj, mluvím o tobě a měl to být výraz obdivu, protože takové rychlosti v tomhle životě nedosáhnu, leda s Parkinsonem ;)
Aha, tak díky :D. Byl jsem hodně opilý když jsem to četl tak jsem to nechápal :D
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
------------
davidkoh007

Příspěvek od davidkoh007 »

Zdravim, měl bych tu pár nahrávek Metallicy, zahrány všechny kytarové linky, snad se bude líbit :).

Nahráno v guitar rigu, mohl bych z toho dostat daleko bližší, téměř totožný zvuk, ale me se docela líbí tenhle.
Příště bych zkusil nahrát něco z And justice for all se simulací Mesiny.

http://youtu.be/NvVOlEVkr8I

http://youtu.be/AkqpxsN_MmY
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Ten zvuk teda postrada tu hutnost... a obcas jako by tam byly rytmicky nepresnosti
Hodně budem někde...
davidkoh007

SUK píše:Ten zvuk teda postrada tu hutnost... a obcas jako by tam byly rytmicky nepresnosti
jj hlavne po druhym solu v mastrovi. Řek bych že je to daleko těžší , než to solo. A taky to byly posledni dve linky co sem nahraval takze sem uz od toho chtel mit pokoj a dal tam first take :D
xaero

Příspěvek od xaero »

jj hlavne po druhym solu v mastrovi. Řek bych že je to daleko těžší , než to solo. A taky to byly posledni dve linky co sem nahraval takze sem uz od toho chtel mit pokoj a dal tam first take :D[/quote]

No ta část po tom sólu je docela hrozivá no :? . Je to docela těžký ale to cos tam zahrál je vážně patlanina.
Nevím jak hraješ dlouho ale až na tu část po sólu to špatný neni ;)
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
------------
Štábní Generál
Bandzone: http://bandzone.cz/stabzsco

Příspěvek od Štábní Generál »

davidkoh007 píše:
SUK píše:Ten zvuk teda postrada tu hutnost... a obcas jako by tam byly rytmicky nepresnosti
jj hlavne po druhym solu v mastrovi. Řek bych že je to daleko těžší , než to solo. A taky to byly posledni dve linky co sem nahraval takze sem uz od toho chtel mit pokoj a dal tam first take :D
Docela dobrý, i na ten zvuk. Ti ten zvuk vůbec nemohl jít za prstama. ale popral ses s tim :lol:
Ohledně Master of Puppets, je mi jasný, že to umíš zahrát slušně, nebo se to brzo naučíš. Nikdo neni dokonalej, a žádnej učenej z nebe nespadl, ale většina lidí když vidí, že stvořili něco ne zrovna úplně pěknýho, tak se s tim veřejně nechlubí pokud opravdu nemusí. Bejt tebou Master smáznu, a předělam :wink:

Držim palec, a příště remaster of puppets a objednávam si seek and destroy :twisted:
Obrázek
xaero

Příspěvek od xaero »

Štábní Generál píše:Nikdo neni dokonalej, a žádnej učenej z nebe nespadl, ale většina lidí když vidí, že stvořili něco ne zrovna úplně pěknýho, tak se s tim veřejně nechlubí pokud opravdu nemusí. Bejt tebou Master smáznu, a předělam :wink:
Souhlas v plném rozsahu ;). Na druhou stranu, já mám na youtube taky třeba cover Holy Wars který jsem v té době nedokázal čistě zahrát, ale tou dobou mi to přišlo povedené. Teď když si to poslechnu tak se držím za hlavu. :D
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
------------
davidkoh007

xaero píše:No ta část po tom sólu je docela hrozivá no :? . Je to docela těžký ale to cos tam zahrál je vážně patlanina.
Nevím jak hraješ dlouho ale až na tu část po sólu to špatný neni ;)
Je to patlanina, já to právě že pořádně neumim. Jako určitě bych to dokázal zahrát líp, ale až po několika neuspěšnejch pokusech a na to sem už neměl nervy :D. Docela dneska kdyz sem si to poslech, tak tam mám i docela bordel s hlasitostí jednotlivejch kanálů, takže určitě někdy musim upravit
Jo a elektriku mám od vánoc 2009, takže sem zatim takový děcko akorát co se na to učí :D
Štábní Generál píše:Docela dobrý, i na ten zvuk. Ti ten zvuk vůbec nemohl jít za prstama. ale popral ses s tim
Jak to myslíš?
Ohledně Master of Puppets, je mi jasný, že to umíš zahrát slušně, nebo se to brzo naučíš. Nikdo neni dokonalej, a žádnej učenej z nebe nespadl, ale většina lidí když vidí, že stvořili něco ne zrovna úplně pěknýho, tak se s tim veřejně nechlubí pokud opravdu nemusí. Bejt tebou Master smáznu, a předělam :wink:

Držim palec, a příště remaster of puppets a objednávam si seek and destroy :twisted:
Tak to ne, že bych se s tim chtěl nějak chlubit :D to vůbec, spíš jsem to uploadoval pro známý co chtěli poslechnout, a pak mě napadlo to dát sem na forum, aby mi to taky nekdo zkritizoval, ne jenom chválil :D

A Seek and destroy bych časem moch dát, ten je docela lehkej, akorát sóla se naučit :). Ale bude to asi za dlouho, nejdřív plánuju něco z tý Ajfy a i něco vlastního, ale beru na vědomí :)
kvasna

Příspěvek od kvasna »

zdravím .........včera jsem si založil na bandzone projekt kam chci dávat improvizaci co si nahraji doma když se po večerech nudím ...zatím tam mám jen 3 nahrávky z čehož jednu jsem tu už postoval ....věci bezchybné nejsou jelikož je to nahráno jak mě to zrovna v tu chvíli napadlo ale budu rád za každý koment a časem se budu snažit nahrát něco vyšší kvality :)
http://bandzone.cz/bluesjam
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
xaero

Příspěvek od xaero »

Hodně trénuj ty bendy, moc je nemáš v prstech/uchu a zní to dost falešně. ;)
Snaž se hrát pomalu a čistě (i když to sám občas nedodržuji).
Jak dlouho hraješ?
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
------------
kvasna

Příspěvek od kvasna »

No asi 3 roky jako samouuk......
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“