marshall/orange valvestate vs102r

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
rasomaso

marshall/orange valvestate vs102r

Příspěvek od rasomaso »

Obrázek

Čau, zajímalo by mě jestli na něj někdo hrál a jaký jsou rozdíly oproti normálnímu valvestate ne-limited? Za kolik myslíte, že by se dalo sehnat (pokud by ho někdo prodával)?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Re: marshall/orange valvestate vs102r

Příspěvek od rain »

Rozdíl oproti ne-limited je oranžová koženka. Pochybuju že to v ČR někdo má.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

rain píše:Rozdíl oproti ne-limited je oranžová koženka. Pochybuju že to v ČR někdo má.
ok a seš si jistej že zní stejně jako normální valvestate? před chvílí jsem na to hrál, uvažuju že vyhodim BJr a koupim tohle

Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Na ten aparát jsem nehrál, takže se vám do toho nechci míchat, ale přijde mi nelogický, aby u aparátu za tyhle peníze měnili schéma kvůli 100 kusům z limitované edice. To by musely být o hodně dražší než klasika, aby se jim to vyplatilo.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tak pred deseti lety jsem ve vychodnich cechach potkal borce, ktery to oranzove kombo mel ! no a byl to opravdu obycejny valvestate ;) nicmene ta oranzova kozenka byla originalni. nevedel jsem, ze jich bylo jen 100 kusu...
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

OK, tak dik. Valvestate uz se vubec nevyrabi teda? jakej je rozdil mezi treba vs65r vs102r a vs100r? jen watty?

rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Nevím co značí "BJr"... Řada valvestate (I a II) se dělala v devadesátých letech, pak v novém tisíciletí přišla řada AVT (advanced valvestate). Co tak trochu hledat? http://marshallamps.com/heritage/valves ... _ii_01.asp
Jinak Valvestate VS100RH - hlavu jsem kdysi měl. Měla krásný zlatý panel s čudlíkama a velké bílé logo Marshall, stála tolik co dnes poměrně kvalitní lampáč...
rene

Příspěvek od rene »

rain píše:Rozdíl oproti ne-limited je oranžová koženka. Pochybuju že to v ČR někdo má.
Dva roky zpátky na tuhle věc jeden kluk hrál na nějaký naší akci (přecejen oranžovej marshall si člověk zapamatuje dost snadno) akorát už si nevzpomenu co to bylo za kapelu.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“