Vaše zkreslení

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

turbo_MaCk píše:
Nero píše:Od té doby, co tu jsem, tak tu cvhíle, kdy moderátor nebyl nikdo, trvala asi 5 minut, než jsem změnil už jako admin pravidla moderování... Rozum tu oičividně mnohým chybí...
je to dost OT a to je přece proti pravidlům.... můj názor je ten že to moderovaní je spíš buzerace... když admin zamče nováčkovy co se jen chce zeptat podle čeho vybrat kytaru téma tak asi moc těch nováčků nenapíše znova jinam. Asi si z toho ani moc nevezmou když jim tam ten dotyčný dá 5 odkazů na téma týkající se problémů někoho jinýho. vynadámu a ani nedá přležitost se bránit protože to zrovna zamče.... Jestli toto je smysl fóra pak už se tu neukážu ani pod jiným nickem... Je mi jasný že mě tu spousta lidí nevidí rádi u už radostí nadskakujou ale já se kvůli nim svůj postoj měnit nebudu... jew stejnej jako když sem odcházel.. Moderátoři nezvedají úroveň fóra ale naopak ji shazují.
Promin, nechci tě odtud vypovídat pryč, ale pořádek tu musí být... k čemu tu je milion duplicitních temat, když všichni chtějí jen kytaru do X tisíc na styl Y? Pokud by to tak bylo, tak se v každém tématu probere kousek, ale komplexní info nemá nikdo nikde. Moderátoři drží forum v chodu, snaží se zabránit tomu, aby zde byla absolutní anarchie. Jsou nutní... Pokud chceš rebelovat jen z principu, tak tu pro tebe místo fakt není...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

turbo_MaCk píše:Možná že takovéto věcy lezou i z digitech krabiček ale nic jiného ne :lol: jinak sem hrál na všechny zkreslovadla digitech....
turbo_MaCk píše:ne kdybych na to hrál a neseděl mi tak se nebudu tak krotit... já nějak neviděl potřebu to nějak zkoušet
hmm... tak tu máme dvě věty který se navzájem vylučujou :lol: teď nevim co si o tom mám myslet :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no, tak ono to ani tak není zkreslovadlo, je to přecejen takový mulťák ještě s leslie boxem a wahem, ne?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

rasomaso píše:
turbo_MaCk píše:Možná že takovéto věcy lezou i z digitech krabiček ale nic jiného ne :lol: jinak sem hrál na všechny zkreslovadla digitech....
turbo_MaCk píše:ne kdybych na to hrál a neseděl mi tak se nebudu tak krotit... já nějak neviděl potřebu to nějak zkoušet
hmm... tak tu máme dvě věty který se navzájem vylučujou :lol: teď nevim co si o tom mám myslet :wink:
:lol: :lol: :lol:

No jo, kdo tu chtěl zavádět hodnosti? :wink: tohle je prostě rasta... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Este mi to neda a musim trochu prispiet k OT, ale je pravda, ze moderatorov treba. Tych veci, ktore sa tu opakovali uz bolo strasne vela, ono to zabera jednak cas a aj priestor na fore, takze sa stava neprehladnym.
Niektorym novacikom sa tema zamkne, ale rozhodne ich nikto nebuzeruje - je to len take upozornenie, navyse pre novacika prinosne, pretoze ho to prinuti prejst si tie temy, ktore uz existuju... A ako si mozme vsimnut, tak vacsinou uz nenapisu inam, ale to skor preto, lebo NAJDU odpoved a uz nie je potrebne prispievat inam.

Myslim, ze prave MODERATORI POZDVIHUJU UROVEN fora. Rasta, ty sam sa objavujes aj na fore Muzikera, tak hadam si to vies porovnat ;) Myslis, ze oni maju vyssiu uroven? Mne sa nezda... Navyse tam cenzuruju nazvy akychkolvek inych distributorov okrem Muzikeru. Tak to uz mi skor pride ako buzeracia... :) Ale to zase niekam odbocujem... takze koncim :) (nie na fore, iba tento prispevok ;) ).
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Dark Axel píše:no, tak ono to ani tak není zkreslovadlo, je to přecejen takový mulťák ještě s leslie boxem a wahem, ne?
No, sice netušim co je leslie box, ale v podstatě máš pravdu. :lol: Jako potřeboval sem prostě něco se zvukem jakej potřebuju a pokud možno all in one. Navíc recenze vypadaly dost dobře a ukázky taky tak sem do toho šel a nemůžu si stěžovat. Jako samozřejmě by bylo lepší mít originál všechny ty Univiby Oktávery Fuzz Facy Voxwahy a já nevim co ještě originální, ale to by asi vyšlo na trochu víc. :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

asi jo :D jako "Když ho miluješ, není co řešit" :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

turbo_MaCk píše:
rasomaso píše:A tys ten efekt slyšel že už tu hodnotíš?
ne kdybych na to hrál a neseděl mi tak se nebudu tak krotit... já nějak neviděl potřebu to nějak zkoušet zkoušet

4JanSpilka: Já vím že ty máš rád moderní spíše alternativně laděný metalový zvuk... Možná že takovéto věcy lezou i z digitech krabiček ale nic jiného ne :lol: jinak sem hrál na všechny zkreslovadla digitech....
jj ;) ... ale tak to urcite vis, ze treba HotHead (na ten jsem hral/hraju) BadMonkey,ScreaminBlues, HotRod, ToneDriver jsou spise overdrivery ;) Navic to zkresleni (posuzuju podle nahravky) co leze z toho JimmiHendrix Artist pedal je moc prijemnej overdrive :) - urcite ne nic chemickyho ;) :)
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

rasomaso píše:hmm... tak tu máme dvě věty který se navzájem vylučujou :lol: teď nevim co si o tom mám myslet :wink:
přece jen mě někdo poslouchá :lol: No zkreslovadla myšleno distorton pedály... na ty sem hrál všechny když sem pomáhal vybírat kámošovy na moderní zvuk... pro mě to nic není... Jinak já osobně to nevyhledával nikdy
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Braniik píše:Rasta, ty sam sa objavujes aj na fore Muzikera, tak hadam si to vies porovnat ;) Myslis, ze oni maju vyssiu uroven? Mne sa nezda... Navyse tam cenzuruju nazvy akychkolvek inych distributorov okrem Muzikeru. Tak to uz mi skor pride ako buzeracia... :) Ale to zase niekam odbocujem... takze koncim :) (nie na fore, iba tento prispevok ;) ).
jo to mě donutilo se vrátit i sem... Ale přecejen nikdo tě nenutí abys ty příspěvky četl... Jako dát mut am odkaz ať přečte co bylo psáno klidně... ALe nezamykat to.. Přecejen rači odpovím odtaz do toho jeho novýho tématu než abych se hrabal v 12 stránkovým tématu který rozebírá 5 různých problémů x jiných lidí a hledal kdo co řekl a proč a jak to souvisí.. to blbost... takže prosím aby se aspoň moderátoři zamysleli než pozamikaj půlku fóra... každý má jiné požadavky, jiné otázky a když to mícháš máš s toho bramborovou polévku s nudlemi...
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

rasomaso píše:
Dark Axel píše:no, tak ono to ani tak není zkreslovadlo, je to přecejen takový mulťák ještě s leslie boxem a wahem, ne?
No, sice netušim co je leslie box, ale v podstatě máš pravdu. :lol: Jako potřeboval sem prostě něco se zvukem jakej potřebuju a pokud možno all in one. Navíc recenze vypadaly dost dobře a ukázky taky tak sem do toho šel a nemůžu si stěžovat. Jako samozřejmě by bylo lepší mít originál všechny ty Univiby Oktávery Fuzz Facy Voxwahy a já nevim co ještě originální, ale to by asi vyšlo na trochu víc. :wink:
Leslie box je, jestli jsem dobre pochopil, reprobox, kde jsou rotujici repra. kupodivu to vymyslel pan Leslie :-)
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

JanSpilka píše:jj ;) ... ale tak to urcite vis, ze treba HotHead (na ten jsem hral/hraju) BadMonkey,ScreaminBlues, HotRod, ToneDriver jsou spise overdrivery ;) Navic to zkresleni (posuzuju podle nahravky) co leze z toho JimmiHendrix Artist pedal je moc prijemnej overdrive :) - urcite ne nic chemickyho ;) :)
Jojo řekl bych asi že ty analogový overdrive na tom byli nejlíp... ikdyž můj vysněný zvuk to není... NAkonec si ale ten borec odnesl Grunge což je dosti higain ale taky vyloženě špatnej není... já bych ho ale v pedalboardu nevyužil je to o něčem jiným...

P.S. sry že to tpetuju ale když neodpovídám postupně tak sem zmatenej a nevím naco vlastně reaguju
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Rasto ,sakra, píšeš jak prase ...
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

turbo_MaCk píše:
JanSpilka píše:jj ;) ... ale tak to urcite vis, ze treba HotHead (na ten jsem hral/hraju) BadMonkey,ScreaminBlues, HotRod, ToneDriver jsou spise overdrivery ;) Navic to zkresleni (posuzuju podle nahravky) co leze z toho JimmiHendrix Artist pedal je moc prijemnej overdrive :) - urcite ne nic chemickyho ;) :)
Jojo řekl bych asi že ty analogový overdrive na tom byli nejlíp... ikdyž můj vysněný zvuk to není... NAkonec si ale ten borec odnesl Grunge což je dosti higain ale taky vyloženě špatnej není... já bych ho ale v pedalboardu nevyužil je to o něčem jiným...

P.S. sry že to tpetuju ale když neodpovídám postupně tak sem zmatenej a nevím naco vlastně reaguju
No mě grunge jako higain teda nepřijde...
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Ale jo, prece jen Grunge ma hodne Gainu ;) ...ktery se vlastne, ted me napada, neda poradne regulovat, jen menis charakter zkresleni...

No a k tematu... Moje zkresleni jsou momentalne Line6 UberMetal, DigiTech HotHead a DigiTech Grunge... jo a nekde se jeste vali rozpadlej Behringer UltraMetal :twisted:
Alternative Metal
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

JanSpilka píše:Ale jo, prece jen Grunge ma hodne Gainu ;) ...ktery se vlastne, ted me napada, neda poradne regulovat, jen menis charakter zkresleni...

No a k tematu... Moje zkresleni jsou momentalne Line6 UberMetal, DigiTech HotHead a DigiTech Grunge... jo a nekde se jeste vali rozpadlej Behringer UltraMetal :twisted:
Mám podobný pocit... musí se to regulovat přev volume v kytaře. Pokud to někomu připadá jako low gain, pak já mám čistej kanál. TEn behringer by měla bejt kopie Bossu. Já sem od nich hrál na ten ultra distortion a první co sem v tom slyšel byla laciná náhražka DS2. Z toho usuzuji že behringer kopíruje zapojení boss. Pokud se mýlím opravte mě

Alexi_Laiho: co na to říct? snad promiň? nevím
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Moje zkreslení Boss DS-1 a celolampa = hi gain když to člověk umí nastavit tak mi to dělá slušnej metal :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Red Bull píše:Moje zkreslení Boss DS-1 a celolampa = hi gain když to člověk umí nastavit tak mi to dělá slušnej metal :wink:
Eh malej dotaz.... to máš vysolenou DS1 a čistej kanál na lampě??? nebo máš na aparátu zkreslenej a DS1 je na dokrmení??? Ono to je pak ocela o něčem jiným tak by mě to zajímalo...
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Ano Behringer se dost často pokouší kopírovat osvědčené efekty... Ať už je to Boss či Electro Harmonics...

Ultra Metal, jsem někde četl, že by měl být Boss Metal Zone... no nevím, nevím, kde soudruzi z Německa udělali chybu :? :lol:
Alternative Metal
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

ultra metal sice treba h***o vydrzi.. ale kdyz se k nemu budes chovat hezky.. jen si prectete, jen jeden z mnoha clanku o sohdnosti s mt2: http://www.instrumento.cz/clanky-clanek ... t-100.html
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“