Ibanez GRG 170DX
Pravidla fóra
Re: Ibanez GRG 170DX
Já vždycky do drážek nuláku a kamenů tremola udělal takovou směs jakéhokoliv krému a nastrouhaného grafitu (normálně tužku nožem naškrábeš) a je po problému.
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ibanez GRG 170DX
a samozřejmě mít dobře namotaný struny 
- paprikodlak
- last.fm: advegoo
- Bandzone: drgoo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ibanez GIO...
Měl jsem stejný problém. Už od mého nepřiliš zkušeného pohledu jsem viděl, že elektronika je zcela prasensky připájená, ale vzhledem k tomu, že předchozí majitel měnil snímače, tak jsem si myslel, že za to může on. Každopádně jsem ji dal taťkovi elektronikovi, ať mi to přepájí a od té doby žádný problém. Ani u toho nepoužil schéma zapojení.Fade píše:Neporadím, protože jen vím příčinu, protože jsem se s tím už setkal. Úsměvné je, že i když studuju Fyziku, tak elektřina jde mimo měviwalda píše:A neporadíš prosim tě, jak ten problém vyřešit? Se mám nějak uzemnit?viwalda: Je to problém se zemí. Když si otevřeš zezadu kytaru, tak tam je na kobylu přivedený drát. Potom když se dotkneš kobyly nebo páky, která je v kobyle nastane problém.![]()
Já bych ale poradil přepájet celou elektroniku podle nějakého plánku a zaměřit se na zem. Od toho tu jsou ale spíše kluci, kteří vyloženě mají elektro praxi a ne jen moje teoretické znalosti.
Ibanez GRG 170DX Black Night (R. M. Pickups)
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
půjčená klasická kytara Strunall 4735H
Harmonika Seydel
dvě hodiny hry na kytaru u čerstvého absolventa konzervy týdně a slow constant progress included...
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
půjčená klasická kytara Strunall 4735H
Harmonika Seydel
dvě hodiny hry na kytaru u čerstvého absolventa konzervy týdně a slow constant progress included...