Black label vs. green label
Pravidla fóra
-
FilipRocker
Black label vs. green label
Ahoj, můžu se někoho, kdo o tom něco ví zeptat, jakej je mezitim rozdíl např. u Boss CE-3 MIJ?
- citizen.one
Re: Black label vs. green label
cire teoreticky zadny, jde o to, ze od nejakeho serioveho cisla urciteho modelu byla samolepka zelena, ty cerny byvaly starsi, takze celkem jiny. Ovsem nejvetsi rozdily jsou nekde v prvnich 10tisich a pak od toho kolem 50 tisic. U kazdeho modelu byly od urcitych sn. jine verze, chce to hledat konkretne...
-
FilipRocker
Takže už jen teoreticky je black label lepší..
- citizen.one
heled ani bych nerekl lepsi, spis jiny.
zrovna u CE3 ten rozdil asi ani nezaregistrujes. Ale mam treba OD1 s cislem nekde kolem 8000, se stribrnym sroubem. Druha verze. Oproti tomu se sn. kolem 150tis je to o dost jiny efekt, ale nechal jsem si oba, maji sve vyuziti.
kdyz budes hledat na netu, nekde se bude dat najit o jakou verzi se jedna...ale jak rikam, CE3ka je porad CE3, taky ji za chvili budu prodavat, z Chorusu Bosse porad vede CE1...samozrejme 3ka ma moznosti extremnejsich nastaveni, coz CE1 nema...
zrovna u CE3 ten rozdil asi ani nezaregistrujes. Ale mam treba OD1 s cislem nekde kolem 8000, se stribrnym sroubem. Druha verze. Oproti tomu se sn. kolem 150tis je to o dost jiny efekt, ale nechal jsem si oba, maji sve vyuziti.
kdyz budes hledat na netu, nekde se bude dat najit o jakou verzi se jedna...ale jak rikam, CE3ka je porad CE3, taky ji za chvili budu prodavat, z Chorusu Bosse porad vede CE1...samozrejme 3ka ma moznosti extremnejsich nastaveni, coz CE1 nema...
-
FilipRocker
Já jsem šel do CE-3,protože se mi to líbilo a hlavně sem neměl peníze na CE-2 a už vůbec ne CE-1..Žádný extrémnosti si tam nenastavuju,úplně běžnej téměř neznatelnej Chorus..Bohužel ty finance..