Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
By mě zajímalo jak je to udělané 
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Stříbrný lak? Neříkej mi, že to bude něčím potažené...Nessino píše:By mě zajímalo jak je to udělané
-
Lacodekany
Když čtu vaše sny, máte tu někdo lucidní snění? Kdyžtak založíme topic v undergroundu, myslim, že je to celkem zajímavý.
Můj sen je získat slušnej reprobox k mý nový hlavě a to je opravdu to jediné, co si přeju
Můj sen je získat slušnej reprobox k mý nový hlavě a to je opravdu to jediné, co si přeju
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
mrkni do UG, je tam tema o snech...
je to jak zrcadloBejk píše:
Stříbrný lak? Neříkej mi, že to bude něčím potažené...
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
ta kytara ma telo z hliniku, je to v popisu. tj. neco jako Trussart (coz je taky muj sen)
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Neříkám, že je to vyloženě můj sen a neříkám, že zrovna devítistruna, ale je zajímavá takže proč ne

Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
K čemu může bejt něco takovýho dobrý?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Štábní Generál
- Bandzone: http://bandzone.cz/stabzsco
Velkej zvukovej záběr, neuvěřitelně silnej charakter když se přesuneš na spodní polohy atd....Bummer píše:K čemu může bejt něco takovýho dobrý?
Se zeptej Abasiho proč hraje na podobný monstra.
Pro mě osobně to taky nic neni, držim se šestky v klasickým D, víc struný kytary jsou mnohem náročnější na vercajk a hlavně na práci rukou........ a já sem prostě línej dřevák

because we love progressive/math metal/djent
nicméně devítka už je fakt brutus
ale nevypadá zas tak zle 
9 strun chápu, ale design je jak závodní hitech kolo... asi je to nějakého djentbikera. 
| Cruel YT | Cruel sptf
design je Tron, jaky bike? 
9 strun v pohode, akorat je zalozeno na problem ze bud nebude na ten jeden snimac znit dobre nic, nebo jenom basy nebo jenom vysky (delene snimace by byly urcite lepsi)
a pak jsem se pousmal na tremolem, zrejme prototyp, origo Kahler, takze stalo zrejme tak 2x vic nez cely zbytek kytary.....a dokonce ho majitel mozna nekdy pouzije.... na zakvedlani zaverecneho akordu
9 strun v pohode, akorat je zalozeno na problem ze bud nebude na ten jeden snimac znit dobre nic, nebo jenom basy nebo jenom vysky (delene snimace by byly urcite lepsi)
a pak jsem se pousmal na tremolem, zrejme prototyp, origo Kahler, takze stalo zrejme tak 2x vic nez cely zbytek kytary.....a dokonce ho majitel mozna nekdy pouzije.... na zakvedlani zaverecneho akordu
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Já to pochopil že k čemu je dobrý že to svítí ve tmě, to někdo bude hrát před lidma ve tmě? 
Prodám EHX Germanium OD->pm
design je super, a treba je ta posledni tenka struna vysoke A
jinak si devitistrunku moc v realnem zivote predstavit nedokazu (a i tak mam osmistrunky radeji na ciste zvuky).
- bazdesh
- last.fm: bazdesh
- Bandzone: bazdesh
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že ne.. Ta kapela/ten kytarista, co tu 9ku bude používat hraje v Ab Eb Ab Eb Ab Db Gb Bb Eb..
v realu potom podobne hruzy obvykle dopadaji ne az tak divoce jak to vypada vizualne....
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
Tak co si budem povídat, když jseš neortodoxní dráček jako Rob Guz, tak to ani nějak špatně dopadnout nemůže.
Někdo prostě na těch 7+ strun nemá náturu a někomu to jde jakoby samo (po stovkách hodin cvičení).
http://www.youtube.com/watch?v=tX7iq5tl ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=tX7iq5tl ... re=related
| Cruel YT | Cruel sptf
Hele neni ta devítka náhodou Joshe Travise z Glasscloud?
Já jen že je to asi jediněj člověk o kterym vim že někdy devítky používá
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender