EHX Nano Small Stone

Pedály, multiefekty, procesory, ...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

EHX Nano Small Stone

Příspěvek od turbo_MaCk »

Zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti a jaké... jak je to s využitím atd... uvažuju něco podobného pořídit na dokreslení sól a ta cena je bezkonkurenční
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
qwer
Odborník

Re: EHX Nano Small Stone

Příspěvek od qwer »

turbo_MaCk píše:Zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti a jaké... jak je to s využitím atd... uvažuju něco podobného pořídit na dokreslení sól a ta cena je bezkonkurenční
mrkni na rusky small stone... stoji 1400. taky o tehle potvore uvazuju
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

No ja treba bych se tem "NANO" seriim vyhnul uplne. Asi tak...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

ja budu mit snad uz tenhle tyden Small Stona a nemuzu se dockat. co je spatnyho na NANO serii? je tam neco jinak udelany nez na obycejnych?
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

framikoin píše:ja budu mit snad uz tenhle tyden Small Stona a nemuzu se dockat. co je spatnyho na NANO serii? je tam neco jinak udelany nez na obycejnych?
Myslim ze tady to taky nekdo psal ... snad se nepletu, ale kdosi psal ze to je delane stylem, ze EHX "oseka" puvodni model, da tam levne soucastky, at produkty nejsou drahy. Zkratka dochazi puvodni suroviny, ci jejich cena stoupa. Proste EHX setri a to se pak projevi ... bud ve zpracovani nebo ve zvuku. Tyhle nano serie zni chemicteji zkratka, ale tak to je problem vice firem v dnesni dobe.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

wikxzen píše:
framikoin píše:ja budu mit snad uz tenhle tyden Small Stona a nemuzu se dockat. co je spatnyho na NANO serii? je tam neco jinak udelany nez na obycejnych?
Myslim ze tady to taky nekdo psal ... snad se nepletu, ale kdosi psal ze to je delane stylem, ze EHX "oseka" puvodni model, da tam levne soucastky, at produkty nejsou drahy. Zkratka dochazi puvodni suroviny, ci jejich cena stoupa. Proste EHX setri a to se pak projevi ... bud ve zpracovani nebo ve zvuku. Tyhle nano serie zni chemicteji zkratka, ale tak to je problem vice firem v dnesni dobe.
a jaky mas nazor na ten rusky model?
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Vim jen o ruskem Big Muffu (ten klasicky), ktery je legendarni pry. O zbytku nevim :?:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

no já se ptám hlavně kvůli té sérii nano... na nic sem z ní nehrál takže netuším a nemám kde vyzkoušet... No docela mě to odradilo... rači si počkám a budu mít lepší... na elekty sem háklivej
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mustard Man

Příspěvek od Mustard Man »

turbo_MaCk píše:no já se ptám hlavně kvůli té sérii nano... na nic sem z ní nehrál takže netuším a nemám kde vyzkoušet... No docela mě to odradilo... rači si počkám a budu mít lepší... na elekty sem háklivej
Porid muffa budes solovat sexy jak nas milovany euroboy :mrgreen:
Viva la revolution...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Mustard Man píše:Porid muffa budes solovat sexy jak nas milovany euroboy :mrgreen:
s****a strašně to komprimuje zvuk
noc33

Příspěvek od noc33 »

Proč rešíte nano small stone, když klasický stojí skoro stejně? Tj. 2190kč.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

to netusim, ale zas neni spatny mit mensi efekty, kdyz jich mas vic. ja jsem se i pres planovany vetsi pocet rozhodl pro obycejnyho, v pondeli snad dojde. :)
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

noc33 píše:Proč rešíte nano small stone, když klasický stojí skoro stejně? Tj. 2190kč.
no tak nějakej rozdíl tam je... to proč to řeším je to jestli se vyplatí si připlatit nebo ne... :wink: Pokud ste to porovnávali tak bych rád znal váš názor. Unás sem moc efektů od EHX neviděl tak by mě zajímalo jestli má cenu se nějak snažit k tomu dostat.
noc33

Příspěvek od noc33 »

Tak určitě to má cenu, ale je to dost o něčem jiném, než třeba boss(zvukově).Nemusí si to se vším rozumět. Nano verze je tuším smd, ten starej je klasika. Teď byl na bazaru bad stone, hned bych ho bral nemít small stone...
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

nezapominejte na ruskou verzi, ketzra stoji 1400!!! a bude daleko lepsi nez ta verze nano!!!
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

qwer píše:nezapominejte na ruskou verzi, ketzra stoji 1400!!! a bude daleko lepsi nez ta verze nano!!!
a kde se dá sehnat?
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

turbo_MaCk píše:
qwer píše:nezapominejte na ruskou verzi, ketzra stoji 1400!!! a bude daleko lepsi nez ta verze nano!!!
a kde se dá sehnat?
to je spis na SZ, ale kdyz si to napises do "zbozi" na seznamu, tak ti to jiste neco vyplivne... a ta ruska verze taky vypada daleko lip, nez ta american 8)
noc33

Příspěvek od noc33 »

Tu ruskou měli v muzikeru, snad ji tam ještě mají, stojí 1390.
ponce

small stone

Příspěvek od ponce »

Stará verze bez ledky je skvělá, ale při zapnutém efektu klesne hlasitost. S novějšíma verzema nemám zkušenost.
Fender telecaster/stratocaster, Marshall JVM 205h, Mesa 2x12, G system, Salva tonewhelle, Salva No.1
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

já nakoec zkončil u Wormu, takže phasuju z něj...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“