neskutecna paradicka a to jak krk tak nejake ty nove moznosti s novou strunkou
cele to dopadlo tak ze uz mi lezi doma
Se nám tu ten klub sedmařů nějak rozrůstábjjz píše:neska sem poprve smudlal na 7mu ..v hlave sem si vzdycky rikal ze 7ma bude mit name siroky krk + ta 7ma struna me tam bude jebat a plest ;; a ono h***o
neskutecna paradicka a to jak krk tak nejake ty nove moznosti s novou strunkou
cele to dopadlo tak ze uz mi lezi domajedna se o starsi Ibanez RG 1527 japonka.. nadrhernajs
mas recht, nevim jestli to je konkretnim kusem bo sem to bral od borce, kery toho dost vyzkusa nez si cosik kupi, ale je to nater jak cyp ..dost sem nadsenej z krku, je dost tenky coz sem az cumelAntaresX9 píše: Jinak gratulace k tý Ibáně tenhle model je fakt mazec
anebo korni..dimarzio pafTrey píše:Jinak pasivy na 7 strunce používají třeba Textures. Ty mají sedmistrunné verze SD SH-6 na kobylce a SH-4 u krku.
Jak to myslíš? Možná by mi chemičnost zvuku vadila, možná ne, protože chci zvuk zprzněný chorusem, zároveň průrazný.Fade píše:Určitě je 707 více djenty než 81-7, takže je právě taková živější a řekl bych i dynamičtější než 81-7. Po tom, co jsem zkusil 707 už bych 81 nechtěl. 81 mi přijde více chemická.
Ok, budu se porozhlížet po 707 a jeho variacích.Fade píše:Strašně těžko se to popisuje. Jedno brnknutí - více než tisíc slovProstě je to více barevnější s tou 707 než s 81-7 (pokud tedy je sedmistrunná verze stejná jako šestistrunná, což určitě bude). 707 více zpívá a je pasivu trošku blíže než 81-7. Určitě má do pasivu ale pořád dost daleko. Nebo se můžeš kouknout po SD Blackouts, které se pasivům blíží-neblíží více. Tam je pocit pasivního snímače udán trošku jinak položenými středy a uječeností oproti EMG
![]()
Já se snažím sehnat DM CrunchLab 7, ale nedaří se. Nový samozřejmě, ale nechci narvat tolik peněz do naprosto nového snímače, který pošlu třeba za pár dní dále za polovic... Kdybyste někdo našli starší, určitě bych byl rád, kdybyste mi dali vědět.
Ta sedmistrunná Sh-6 může bejt zajímavá už jen proto že se často objevovala ve videích Englunda nebo Merrowa a byl to celkem zajímavej zvukbubucci píše:S tím Crunchlabem7 bych to tak nehrotil, protože ten Petrucciho zvuk na 7mi strunky není žádné terno. Zkoušel jsem v mahagonové 7mistrunce D-Sonic7 a Blaze, a Blaze hrál o dost líp, plnější, štavnaťejší zvuk.
Na bazaru je i SH-6/7 a ten už bych zkusil jenom ze zvědavosti, protože jsem na žádný 7-mistrunný SD nehrál...