Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

mezi náma, Godin není zrovna moc kopie jiných kytar
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
severin

Příspěvek od severin »

Ano Godin ma kvazi svoj styl ale myslel som tak vseobecne, ze tie znacky mi nesadnu. Ale samozrejme keby som bol zaciatocnik, tak by som takto nehovoril ale predsa len uz mam nieco zasebou v hrani a ide mi hlavne o kvalitu. 8)
ROCK ON :):)
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Mě se akorát nezdaj ty xplorery. K ostatním mám vztah neutrální. A Strat čtyřever! :lol:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

B.C.Riche se mi vůbec nelíbí :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
severin

Příspěvek od severin »

DaveMurray píše:... Strat čtyřever! :lol:....
BTW: FORever - PREvždy! (PROvždy) :wink:
ROCK ON :):)
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

DaveMurray : přesně tak , Strat je nejkrásnější a nejlepší kytara :oops:
DaveMurray

Jooooo ale dyk já vim že 4 je four -> [for] -> FOR -> pro :roll: :D :lol: Jjjj de sice hlavně o zvuk (jak to hraje) než o vzhled (jak to vypadá), ale Strat je prostě nejúžasnější a nejnádhernější pod sluncem!!! :twisted: 8)
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Tak to já mám přesně opačný názor :D straty mi příjdou jako takové nevýrazné ikdyž ho máš za 50 je takový nemasný neslaný co se designu týče. Ale Explorer to je něco nebo i klasické LPčka jsou nádherné ale straty fakt ne....
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Souhlasim s Mastrem - taky mi moc fendr strati nesednou to radši LP a další alternativy :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
DaveMurray

No jo, já vím, že Strat vypadá jen jako kytara :lol:
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Ha Ha já se jen snažím říct že ať máš strat za 2 nebo za 50 tak to vypadá pořád stejně blbě:D:D:D ale hrajou určo supr ikdyž já ten pištivý zvuk moc nemusím já radši hutný
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
DaveMurray

Ale já ho mám za 4 :lol: Protože byl pro začátečníka :lol: A nemusí pískat, však já ho efektuju a zní to nádherně, tak krásný zvuk, jaký má můj strat, se na světě již jen strašně obtížným způsobem sežene :oops: :P I <3 my Strat :lol: :lol: :lol: :roll:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

DaveMurray píše:Ale já ho mám za 4 :lol: Protože byl pro začátečníka :lol: A nemusí pískat, však já ho efektuju a zní to nádherně, tak krásný zvuk, jaký má můj strat, se na světě již jen strašně obtížným způsobem sežene :oops: :P I <3 my Strat :lol: :lol: :lol: :roll:
Tak a teď všichni prodaj svoje Gibsonu a budou se ti snažit ukrást ten tvůj strat :D
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
DaveMurray

Ale to už není k tématu!!! :oops: No copak tady jsou akorát dva lidi, kteří milují straty? :lol: :o :( :shock: :? :roll: :x :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
afektband

Příspěvek od afektband »

Já uplně nejvíc nenávidim LPčka.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

já taky milujuu strat :D ale jinak můžu skoro každou kytaru jen se mi nelíbí ty V a tak ale jako ne že se mi zdají hnusný ale prostě je nemusim jinak se mi začal líbit jaguar :twisted:
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Nesnášim LPčka.....nevim proč ale mam z těch kytar dojem že se na ně dá hrát jen uťáplá hudba...vypadaj trochu připosraně :) ... samozřejmě že je to kravina, ale prostě na mě ta kytara takhle působí :wink:

Nejvíc se mi líbí se mi superstrat, SG je taky skvělý a pak strat (prostě klasika...to co si normální člověk představí pod pojmem elektrická kytara 8) )
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Nej lepsi je explorer.....!! :wink: :wink:
Ale je pravda ze kdykoliv reknu ze hraju na elektriku tak vsuchni hned se ptam jesti mam takovou cernou bilou...(myslej cernobilyho strata)..proste jak se rekne el kytara..hned kazdymu pred ocima prejede cerno bilej strat...
Dejw

Příspěvek od Dejw »

No, tak mně se nejvíc nelíbí asi telecastery, tomu tvaru jsem prostě nikdy nepřišel na chuť, jinak se mi líbí úplně všechno, možná ještě taky ty stratocastery nemusim, ale to bude spíš proto, že kam se podívám, tak tam je nějaká jeho levná kopie :roll:
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Já miluju ten Razorback co má Heafy v tvém avataru nádhera !!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“