Kytara vkv

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
ml.piere
Bandzone: kobyly

Re: Kytara vkv

Příspěvek od ml.piere »

shoooter píše:Značku znám, nikdy jsem neměl, ani nezkoumal, ale říká se, že VKV znamená "Výroba kytar vadných".

pro tebe to znamená výroba kytar vole!! 8)
ml.piere

Příspěvek od ml.piere »

CzechJoker píše:Kamarád si od nich nechal v devadesátých letech kytaru postavit a byl pak hodně nešťastný. Nedávno jsem narazil na podobnou zkušenost i jinde. Na to, o jak malou produkci se jedná, byl bych velmi obezřetný.

je to věc názoru a požadavků ale je to hand made a z deseti se prostě jedena nebo dvě nepovedou ( i mistr kytarář se někdy utne :D )
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

ml.piere píše:
CzechJoker píše:Kamarád si od nich nechal v devadesátých letech kytaru postavit a byl pak hodně nešťastný. Nedávno jsem narazil na podobnou zkušenost i jinde. Na to, o jak malou produkci se jedná, byl bych velmi obezřetný.

je to věc názoru a požadavků ale je to hand made a z deseti se prostě jedena nebo dvě nepovedou ( i mistr kytarář se někdy utne :D )
Nic ve zlém, ale pokud by se nepovedla jedna dvě z deseti, tak by to byl hodně mizerný kytarář... :roll:
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
ml.piere

Příspěvek od ml.piere »

To vem čert 8-) mám jednu,na dvě další sem hrál a byla to pohoda :-)
kunec

Příspěvek od kunec »

Tohle je moje VKV
Postaveno v roce 2001, deska masív cerd.
Můj táta ma stejnou , taky s hokejkou;) bez výřezu asi o dva roky starší.
Obě měli jeden problém. Praskla vystuha v krku. Jarda obě kytary opravil. Prý používal špatné šrouby. Škoda ze už kytary nestaví.
Hraje skvěle.
Přílohy
image.jpg
starypard

Příspěvek od starypard »

Asi je to ex post a vzhledem ku napsanému a zaznamenanému a vzhledem ku historii (zřejmě věrně popsané) nedůležité ..... ale alespoň jedna nedůležitá pochvala. Včera jsem měl celý den k disposici VKV kytaru urobenou na zakázku, pro kamaráda kamaráda výrobce .... a byla moc fajn do ruky, po celém hmatníku, dobře (což by měla být samozřejmost, ale zmíním se o tom) ladila a držela ladění, a měla hezký, něžný, vyvážený zvuk, zřetelně artikulovala a bylo milo na ní hrát rukama. V trsátku byla nevýrazná. Chyběl atack. Byla to dobrá kytara. Za třicet ale nestála. Znám jiné, z tovární produkce, které udělají stejnou službu za třetinu.
Suchac cz

Příspěvek od Suchac cz »

Dneska na ČT3 ji má Honza Nedvěd v Lucerně. (2008)
... hledal jsem info a narazil na toto vlákno 😁
jbiker

Příspěvek od jbiker »

Čistě ze zvědavosti, neví někdo, co je na obr. za kytaru? Dávám to do vlákna VKV, protože si myslím, že to je jedna z kytar, které p. Kolínský stavěl pod firmou Acoustio Luby poté, co skončil s VKV. Tondy H. bych se zeptal sám, ale nevím, kdy se dostanu na koncert, tak třeba se tady někdo nejde.
IMG_4502.jpeg
IMG_4503.jpeg
IMG_4571.jpeg
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“