Ahoj,
hraju si doma kytarou přes iPad a aplikaci AmpliTube do sluchátek Koss PortaPro. Vybuzený dynamický signál kytary mi ve sluchátkách zní zkresleně, sluchátka chrastí...
Je chyba jednoznačně ve sluchátkách, které pro tento studiový účel nejsou určena nebo se musím naučit alchymii a přiškrtit efekty v multiefektu AmpliTube a ampkit? S hifi hrajou bezchybně.
Co myslíte?
Pokud je to ve sluchátkách, doporučite mi model, který bude adekvátní volbou pro tento účel?
díky
Kytara - Amplitube z iPadu a zkreslení zvuku v Koss PortaPro
Pravidla fóra
Kytara - Amplitube z iPadu a zkreslení zvuku v Koss PortaPro
kytary: Jurkovič Stratocaster, Procházka: Jazz Nylon + Dreadnought Blackwood, Jazz semihollowbody
amps: Fender Twin 65 Reverb, AER Compact 60.3
studio: Logic X Pro, Sgear
amps: Fender Twin 65 Reverb, AER Compact 60.3
studio: Logic X Pro, Sgear
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kytara - Amplitube z iPadu a zkreslení zvuku v Koss Port
Spíš se nauč to zkrotit. Ve sluchátkách bych chybu neviděl.mertas78 píše: Je chyba jednoznačně ve sluchátkách, které pro tento studiový účel nejsou určena nebo se musím naučit alchymii a přiškrtit efekty v multiefektu AmpliTube a ampkit? S hifi hrajou bezchybně.
Hraju na kytary a mašinky
koss porta pro fakt nejsou žádná hitparáda, maj moc basů a basy jsou dost plochý,
jestli vyloženě chrastí zkus na EQ stáhnout basy, pokud to nepomůže zkontroluj jestli v membráně sluchátek není vlas nebo chlup, tohle dělávají,
ale vyzkoušej to s jinýma sluchátkama a uvidíš hned jestli je problém v nich nebo ne
jestli vyloženě chrastí zkus na EQ stáhnout basy, pokud to nepomůže zkontroluj jestli v membráně sluchátek není vlas nebo chlup, tohle dělávají,
ale vyzkoušej to s jinýma sluchátkama a uvidíš hned jestli je problém v nich nebo ne
Epiphone Les Paul Custom / Cube 15X
- Jens Ludwig
- Odborník
kytara hraje převážně ve středech a ty KOssy moc nemaj...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....