Nové modely Gibson 2013

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Re: Nove modely Gibson 2013

Příspěvek od Fade »

Walther píše:Taky ti asi není 16 let jako třeba mě. Jakožto chudý student si kytaru za 30 táců doopravdy dovolit nemůžu. Ale když už bych aktivně pracoval tak bych s tím problém dát výplatu za kytaru asi taky neměl no :D
Já třeba kytaru za 30 táců mám, plus další vybavení v podpisu a to jsem taky chudý student :) Vždycky je možnost jít si v létě pro tu kytaru k lopatě ;)
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Walther

Příspěvek od Walther »

Nevím jestli jste mě dobře pochopili. Začátečník který aktivně nevydělává a třeba studuje si přece nebude kupovat kytaru za 30 táců.

Teď ať to není tak OT: Docela přemýšlím o koupi téhle http://www.sweetwater.com/store/detail/SGTR7C5CH-13/
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Asi nepochopili, protože to, co jsi napsal tak nevyznívá ;)
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
grock

Příspěvek od grock »

jen na okraj- a protože se snadno zapomíná -
když já byl začátečník a aktivně nevydělávající student, kupoval si kytaru za 1,25 průměrného platu(tj. dnes cca 30.000,-) prakticky každý. Nic jiného a levnějšího zkrátka nebylo. A jmenovalo se to Jolana. Omlouvám se, určitě nevolám po starých časech a při pohledu na chování lidí 17.11. letos a když ještě moderátor na rádiu Rock řekl, že máme trpké výročí...Musel jsem to napsat!!
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

trpke vyroci...to je tak akorat do tema "co nas nastvalo..." :evil:

jinak je to ciste individualni, ale vzdycky se to nejak pri tom studiu da. taky jsem si zvladl poridit pri studiu par peknych veci, ale to uz jsme dost OT.

ja jsem fakt zvedavej na ty novy mechaniky 40:1.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

K tomu davaji akucko male :D
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Moc mě to nenadchlo... a asi tomu ani moc nepřidá ani SG standard, na které jsem si teď drnkal u brauna... Mělo rozpraskaný suchý hmatník (na nějkterých místech to bylo fakt fest prostě díry v hmatníku způsobené totálním vyschnutím jak to tam už tak 5 let nečinně leží) Ale to nebyl až takový problém prostě to byla úplně obyčejná kytara s visačkou 23000 Kč. Až mi z toho bylo smutno.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Mastr píše:Moc mě to nenadchlo... a asi tomu ani moc nepřidá ani SG standard, na které jsem si teď drnkal u brauna... Mělo rozpraskaný suchý hmatník (na nějkterých místech to bylo fakt fest prostě díry v hmatníku způsobené totálním vyschnutím jak to tam už tak 5 let nečinně leží) Ale to nebyl až takový problém prostě to byla úplně obyčejná kytara s visačkou 23000 Kč. Až mi z toho bylo smutno.
Skoda takoveho zacahzani a skladovani kytar. Obzvlaste kdyz se maji prodat! Ale aspon je to zase true vintage zejo? :) Zadny umely relic. Pravy!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Mastr

Re: Nové modely Gibson 2013

Příspěvek od Mastr »

Jo ale prostě nevím... ta kytara podle mě vůbec neodpovídala ceně kterou za ní chtěli. Leckterý Schecter za 12ku byl prostě líp zpracovaný... hlavně co se detailů týče.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

ok a to, že někdo má kytaru na krámě a nechává ji tam pozvolna rozpadat vypovídá o nové řadě pro rok 2013 jak?

Stačilo to napsat sem. :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Mastr

Příspěvek od Mastr »

To vypovídá o tom, že řady studio nejsou podle mě nejvíc muziky za ty peníze... Customy jsou, ale ty jsou cenově už úplně jinde. Domnívám se tedy, že tato řada 2013 bude na podobné úrovni a proto mám z ní trochu strach.
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Trochu to tu oživím. Na audioteku maj teď poměrně zajímavou akci, která mě docela nahlodala. http://www.audiotek.cz/ATK/search.asp?z ... 5414,55416 koupit Les Paula za 12 a půl mi příjde hodně hezký. Hrál jste na ně už někdo? Recenze maj po netu dobrý.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Já na to mám takový názor, že když někdo takhle moc zlevní kytaru tak se jí potřebuje zbavit a když se jí potřebuje zbavit tak byla asi dlouho na krámě a když byla dlouho na krámě tak asi za moc nestála, jinak by ji někdo koupil. :)

Chce to vyzkoušet. Zrovna v audioteku jim tam visí kytary dlouho. Vždycky když jsem tam došel tak to byly minimální změny v nabídce ale nerad bych jim křivdil.
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Takhle bych na to koukal taky, ale před pár dny mi od nich přišel mail s tím, že už je maj zas naskladněný, takže kdyby to byl až takovej neprodejnej průšvih, asi by je znova neobjednávali. Ale kdo ví, jak to je.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
reason

Příspěvek od reason »

já jsem asi před rokem v jednom krámě zkoušel gibson flying V. šlo o nějakou zlevněnou řadu za cca 17tisíc - vše včetně kejsu stejné jako u modelů za 26tisíc, tedy až na zvuk. jedinou odlišností bylo dřevo hmatníku. myslím, že místo ebenu tam byl palisandr. hrálo to jako bláto a palisandrem to určitě nebylo. jo a nešlo o řadu faded (proti nim nic nemám). prodavač se nechal slyšet, že měl gibson nějakou krizi se dřevem nebo tak něco. neměl jsem důvod tomu nevěřit, protože kytara svým výkonem potvrzovala "výhrady" prodejce proti ní. jak to bylo ve skutečnosti nevím. chce to zkusit, jinak letí peníze z okna. kytara s mnohem nižší praktickou hodnotou...
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Traviscz píše:Gibson uz nahodil stranky pro ten Min-ETune http://www2.gibson.com/min-etune/
Edit: Uz jsou i popisy kytar na strankach gibsonu. http://www2.gibson.com/Products/Electri ... Model_Year
Hernajs, to černý LP s tou "odlabanou" deskou, co na něj hraje člověk s ladičkou. To je fakt pěkný. To vidim poprvý. Paráda. Fakt se mi to líbí.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

To je Les Paul BFG. Už ho ale přestali dělat (jak je u Gibsonu zvykem). Možná dělají nějakou pozměněnou verzi.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

reason píše:já jsem asi před rokem v jednom krámě zkoušel gibson flying V. (...) hrálo to jako bláto
Tenhle problém má poslední dobou dost véček a expů, alespoň dle nabídky v českých obchodech.
Alternátor píše:Takhle bych na to koukal taky, ale před pár dny mi od nich přišel mail s tím, že už je maj zas naskladněný, takže kdyby to byl až takovej neprodejnej průšvih, asi by je znova neobjednávali. Ale kdo ví, jak to je.
Obrázek
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Smrťokvítek píše:To je Les Paul BFG. Už ho ale přestali dělat (jak je u Gibsonu zvykem). Možná dělají nějakou pozměněnou verzi.
Safra, nikdy bych nečekal, že řeknu o černý kytaře, že je fakt pěkná.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
krade

Příspěvek od krade »

2 jeleniste: hele, teď je to bfg na bazaru za 18...pěkná kytara
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“