OTARI MTR-15

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
drummachine

OTARI MTR-15

Příspěvek od drummachine »

Zdravím,

nemá náhodou někdo manuál k tomuhle stroji? Nemohu nastavit parametry na nahrávání a přehrávání a to menu prostě nechápu :)

Moc děkuju

Kubis
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: OTARI MTR-15

Příspěvek od pupack »

teda, gratulace :) jinak zkus se mrknout po http://www.gearslutz.com pár userů to tam má, když jim napíšeš, třeba se podělí o manual.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
drummachine

Moc děkuju. Neda se to skoro vubec sehnat...na všechny ostatní typy jo, ale zrovna na tendle ne :-D a jina mašina tendle systém nevyužívá :-D
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Kdyz se to nesezene, tak se to holt bude muset vymyslet...

S nejakejma Otari sem delal naposled pred dvaceti lety ... tohle vypada jinak, ale nektery veci sou zas podobny jinejm strojum, se kterejma sem prisel do styku, to nebude neresitelny...

Odkud jsi? Resp. kde mas ten stroj?
drummachine

to: Paris
JJ, já vim...nakonec sem si vždycky musel nějak poradit. Jsem z Kralup nad Vltavou a mašinu mám taky tady :-)
LeRoy
Nový uživatel

Příspěvek od LeRoy »

drummachine píše:Zdravím,

nemá náhodou někdo manuál k tomuhle stroji? Nemohu nastavit parametry na nahrávání a přehrávání a to menu prostě nechápu :)

Moc děkuju

Kubis
ahoj, jsem z nyní Brna, ale vyrůstal jsem v Kralupech, nejdříve v Lobečku a potom do vojny na Kochmance, vidím, že jsi také z Kralup - koupil jsem Otari MTR-15 ....je možné s Tebou navázat kontakt :? Díky, moc, Ivan.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“