Pomoc - Stagg, Squier nebo Jay Turser?
Pravidla fóra
Re: Pomoc - Stagg, Squier nebo Jay Turser?
:DD nebo pak jeste moznosti - koupit si akustiku s piezzem :DDD nebo si koupil jedno jakou kytaru a zvucit se mikrakem do mixu :DDDDDD
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Prosím, přestaňte s tím motáním hlav...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
sorry
to nemelo nikoho zmast
- vysvetleni - neberete vazbńe nic od meho prispevku s rozepinacima HB
kdo si todle tema budete cist :DDD
A to je jako co za zaklínadlo?baxa píše:neberete vazbńe
Ještě že umíš hojně používat smajlíky, tomu rozumí i předškolní děti.
Jay turser jt 300 tbl nebo sx vintage st 57 handed vs?
Ahoj chci koupit el.kytaru na naučení vybírám mezi -Jay turser jt 300 tbl nebo sx vintage st 57 handed vs .Nemáte někdo s nimi zkušenosti ?Mockrát díky za každou radu
Jednoznačně tu SX. Sám mám přesně tu samou, ještě starší sérii se stratovskou hlavou, a je to naprosto dospělej Stratocaster, zvukem. Detaily zpracování občas nejsou 100%, ale za ty prachy !
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Jay Turser : Mám k té značce averzi - kamarád měl basu JT a dost hrůza. Teď jsem na akci jamoval na Tele JT. Tlustej krk (asi dle předlohy), lehké tělo, trochu přepadávala na hlavu. Ale zvukově v pořádku, líbila se mi. Ale stejně bych sáh raději po HB.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Ahoj měl jsem Stagg a byla to hrůza ladění moc nedrželo a zpracování nic moc. Ted jsem si koupil Squier Fender Affinity HSS a musím říct, že se jedná o velmi kvalitní nástroj za velmi rozumnou cenu. Zvuk je super jak čistý, tak i zkreslený. Ladící mechaniky jsou takové pevné a drží ladění.
Snímače mě příjemně překvapili. Ač nemám nějaký aparát za desítky tisíc (Line6 Spider V30), tak i na něm to hraje opravdu skvěle. Za mě teda Squier.
Na Stagg se vykašli. Jak je na tom Jay nevím, neměl jsem možnost vyzkoušet.
Snímače mě příjemně překvapili. Ač nemám nějaký aparát za desítky tisíc (Line6 Spider V30), tak i na něm to hraje opravdu skvěle. Za mě teda Squier.
Na Stagg se vykašli. Jak je na tom Jay nevím, neměl jsem možnost vyzkoušet.
Kytara: Squier Strat Affinity
Snímače: SSH Seymour Duncan SSL1 a TB-4
Kombo: VOX AV30
Snímače: SSH Seymour Duncan SSL1 a TB-4
Kombo: VOX AV30