Já s tím rozhodně souhlasím
Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
Ten tu myslím byl pár stránek na zpět, jestli se nepletu.
já vlákno kytar zas tak moc nesleduju, ale nevaBejk píše:Ten tu myslím byl pár stránek na zpět
hOI!!!
- paprikodlak
- last.fm: advegoo
- Bandzone: drgoo
- Kontaktovat uživatele:
Docela pěknou má DavidMeShow. http://www.youtube.com/watch?v=aHCmin9LAtM&
Ibanez GRG 170DX Black Night (R. M. Pickups)
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
půjčená klasická kytara Strunall 4735H
Harmonika Seydel
dvě hodiny hry na kytaru u čerstvého absolventa konzervy týdně a slow constant progress included...
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
půjčená klasická kytara Strunall 4735H
Harmonika Seydel
dvě hodiny hry na kytaru u čerstvého absolventa konzervy týdně a slow constant progress included...
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
http://www.thomann.de/cz/mesa_boogie_tr ... bo_112.htm
Mesu sice nemusím, ale líbí se mi vychytávky v tom aparátku...
Rozdílné nastavení watáže pro každý kanál, fakt super... na čistý kanál bych dal 40W a zajistil tak "křišťálově" čistý clean. Zkreslený bych dal na 15, nebo 30 a pořádně to vytavil
Mesu sice nemusím, ale líbí se mi vychytávky v tom aparátku...
Rozdílné nastavení watáže pro každý kanál, fakt super... na čistý kanál bych dal 40W a zajistil tak "křišťálově" čistý clean. Zkreslený bych dal na 15, nebo 30 a pořádně to vytavil
Teda z těch ukázek mi přijde, že to hraje děsně tence.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě záleží i na kytaře se kterou na to hráli a taky na nastavení... každopádně vychytávky to má dobré...
Mě se teda strašně líbí hlava TA-15. Bohužel jsem neslyšel naživo, ale z nahrávek zní perfektně. Navíc ta velikost a váha
Škoda jenom, že nemá smyčku. U aparátu téhle koncepce bych ji čekal.
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
právě, jsem byl taky nasraný, když jsem to zjistil... proto se mi líbí to kombo, ale oproti te headce stojí skoro jednou tolik
paulí to testuje a zní to parádně:
http://www.guitarworld.com/review-mesab ... 1x12-combo
paulí to testuje a zní to parádně:
http://www.guitarworld.com/review-mesab ... 1x12-combo
- Dif Der
- last.fm: http://www.last.fm/user/DifDer/
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/onpoll
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem na ty zelené nějak ujetý.

Gibson Custom CS-356 Quilt in Trans Green with P-90s & split-block inlay

Gibson Custom CS-356 Quilt in Trans Green with P-90s & split-block inlay
Hanák #00057, Hanák #00028, G&L Asat Classic Bluesboy, Grebeň Customcaster, Framus Diablo Pro, Fender Stratocaster Player, Mesa Boogie Roadster 212, Randal RM4 (Salvation Audio Matchvox, Buddy, Camerock)+ Engl 840/50, Diezel 412 FV
Janecký JB, Zon Sonus RT-K5
Janecký JB, Zon Sonus RT-K5
zacal sem se trochu o ty ran zajmat a tenhle post neni zrovna potesujcibjjz píše:ty kravo ty ran guitar sou pekne slehy ,,do ted se mi nejvic pacily mayones tim jak byly tak trosku jine ale ted mam novy top![]()
..nadhernajs
I dont think that had something to do with beeing overbooked...on the biggest german forum, there is a mega-thread about RAN, as a lot of people got one - and clearly there are more negative than positive comments, mostly from people i would trust. Not the common "its sh*t, i've never seen one in person, but they suck" - no, real deal.
Complaints were from "i ordered and paid neckthrough, received standard bolt on neck.." to "wrong pickups", "bad grounding/isolation", "stoptail instead of string-through","mahogany neck instead of maple neck", "forgot the cutaway", "my guitar is red instead of green" to really hardcore stuff like deadspots from 13th fret up, a neck where the wood wasnt even dry yet (so the wood still "worked"...)...
And the complaints are not from one batch, but from everytime between 2005 and today.
Můj sen je setka s s kytaristou Párplů Stevem Morsem......dal bych za to vše
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
I naživo je super a ta absence smyčky je jediný důvod, proč bych si ji nekoupil.Latam píše:Mě se teda strašně líbí hlava TA-15. Bohužel jsem neslyšel naživo, ale z nahrávek zní perfektně. Navíc ta velikost a váhaŠkoda jenom, že nemá smyčku. U aparátu téhle koncepce bych ji čekal.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Hrozně se mi líbí, že má i dost british zvuk, ta velikost a výkonová variabilita... Bomba. Smyčka není problém dodělat. Další, co nechápu, je proč všechny lepší zesilovače nemají výstupy řešeny jako dva paralelní výstupy + přepínač impedance. O tolik dražší to být nemůže a u zesilovače téhle třídy bych to čekal. Je to mnohem praktičtější řešení.
obavam se, ze u 15w aparatu bude smycka trochu o nicem - hlavne kvuli brzo kreslicimu konci.
nádherný nástroj,raz si ju snáď zavesím do izby:) ESP HRF-NT-IIRe: Vaše sny
Ta je fakt fešná
, Seymour Duncan Blackouts, to bude pravá motorovka !
Je téměr bezchybná, jen bych vyměnil zlaty knoby za klasicky černy.

Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
Když mi všechno půjde podle plánu, tak se mi za dva týdny splní dávný sen a to ↓↓

►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
2 Nessino : a na kolik tě ta sranda výjde ? Co jsem viděl, tak ceny chodí kolem 6-7 tisíc, za 8 jde sehnat třeba japonská RG550/570 a to je jiné kafé...