Cover verze

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
Bulish

Cover verze

Příspěvek od Bulish »

Chtěl jsem jen tak představit a nabídnout k hodnocení naše "trio"... Snažíme se s klukama trochu hudebně zdokonalit a akusticky přehrávat některé známé (i neznámé) písničky.

Jedno z nic je tady (Staind - So Far Away):

a další videa (Pink Floyd - Wish You Were Here, Chinaski - Můj svět, Gotthard - And Then Goodbye) najdete pod stejným uživatelem na youtube (mnou), co nahrál toto video - Bulish142. (Popřípadě vpravo se určitě objeví..)

Budeme určitě rádi za kritiku, ať pozitivní či negativní.. Komentáře, hodnocení... Děkujeme...
A prosím, ohled na to, že nejsme profíci :D Děláme to jen pro zábavu ;)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Cover verze

Příspěvek od Nero »

Kytarista vlevo by měl zamakat na rytmice - musí v tom mít větší jistotu a hrát přesně. Že zpěv chvilkama tahá za uši, to asi víš :wink:

Když hrajete ve třech, musí hlavně sedět ta rytmika, bez toho se to začne zcela rozpadat. Plus to chce naaranžova tak, aby se nástroje jen nepřekrývaly a "nezesilovaly hlasitost", ale aby se doplňovaly. Zkuste třeba použít kapodastr a rozhodit strumming do dvou různých poloh.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bulish

Příspěvek od Bulish »

Jak jsem psal, nejsme žádní profíci a děláme to pro zábavu, takže světovej výkon se asi očekávat nedá.. :D Každopádně ten, kdo by měl zamakat na rytmice, jsem já - a vím to, no.. :) A zpěvu jsem si všiml, ae tak řekl bych, že je to dost touhle písničkou - je trochu řekněme nad naše možnosti... Řekl bych, že Můj svět nebo Wish You Were Here, případně And Then Goodbye ( který ale máme v nic moc kvalitě nahrané) jsou zpěvem a snad i hraním lepší...? :)

No, ale snad to není největší světová katastrofa, ne? :D

Každopádně děkujeme za kritiku, zkusíme na tom zamakat víc.. :) Ten kapodastr není špatný nápad - díky.. ;)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Katastrofa to samozřejmě není, už jsem tu slyšel výrazně horší věci. Ale pořád je na čem makat :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
janpojar

Příspěvek od janpojar »

Tady se píše o těch neofic. coververzích http://www.ireport.cz/style/14891-hudeb ... ny-vi.html - je to už pátej díl a docela mazec co všechno se dá ukrást :)
Bulish

Příspěvek od Bulish »

Tak tu pro vás mám dalších pár videé ke zhodnocení ( samozřejmě pro ty, co o to mají zájem.. :) ). Jde o 3 písničky zpívané na živo, no nemůžu říct, že by se mi výkony uplně zamlouvaly, ale co se dá dělat.. :) Ono se v mrazu venku zpívá hůř.. :lol: Ale dost výmluv, tady je jedno z videí:

A ostatní si v případě zájmu jistě dohledáte, všechny jsou na mém účtu na YT, Bulish142.

Díky předem za kritiku, komentáře.. A ještě jednou, neberte to jako profi hudbu, ale jako hudbu pro nějaký ty pouliční akce nebo do úzké společnosti.. :) Víme, že máme HODNĚ co dělat, aby se to dalo nějak poslouchat... :D
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“