*** Váš Tuning ***
sice to neni muj tuning,ale paint těla fakt good, http://www.ernieball.com/forums/attachm ... roject.jpg
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
fullscreeen
vizuální je vidět. Elektronika naprosto originálně řešená (2 přepínače - obcházení volumepotu) + kobylka je seymour ducan JB
Edit: zmenšil sem obrázek aby sa to tu neroz...tahovalo...
Naposledy upravil(a) turbo_MaCk dne 6.12.2007 21:23, celkem upraveno 4 x.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
Joey: máš stim vrtáním dir pro struny skrz tělo nějaký zkušenosti? myslíš že to vylepší nějak zásadnějc zvuk? Ty díry vrtat dovně nebo šikmo a kde třeba sehnat ty válečky pro struny? Kdyby to kněčemu bylo, tak bych do toho i šel
turbo_MaCk: ty voe co to máš na ruce?
turbo_MaCk: ty voe co to máš na ruce?
Epiphone Les Paul > Vox ToneLab ST > Roland Cube
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
suvenýr z anglie... ale koukám že bych to měl zmenšit tu fotku... **** ** *****..SnOOpy.. píše:turbo_MaCk: ty voe co to máš na ruce?
Jens_edit: nevhodné vyjadřování
tu fotku si mohl nechat zase až tak velká nebylaturbo_MaCk píše:suvenýr z anglie... ale koukám že bych to měl zmenšit tu fotku... **** ** *****..SnOOpy.. píše:turbo_MaCk: ty voe co to máš na ruce?
Jens_edit: nevhodné vyjadřování
vracím se k jolaně od JOHNYHO Swampa ... potřeboval bych se zeptat na kobylku protože v jednom topicu píšou že má jinou rozteč než normální co se dělaj teď. Tak by mě zajímalo jak si to udělal že tam máš normální kobylku. Na těch fotkách z předělávání totiž není vidět že bys něco převrtával.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ne ne byla velká pokud se na ni chce někdo podívat tak máš podtím odkaz na tu velkoukuba182 píše:tu fotku si mohl nechat zase až tak velká nebylase na to líp kouká když se to nemusí zvětšovat jinak pěkná kytara já plánuju že pak koupim nějakýho strata a udělám si ho podle sebe
jenom nějakej stagg nebo něco takovýho teď je mi to líto dělat na jediný kytaře co mám
jinak pěknej strat