Prosím teda o radu... obecně šroťák moc řve, většinou na něm proto mám tričko a knihu
Díky
No to se pak ale nediv, že palička nemá odskokmilkmandrella píše: Prosím teda o radu... obecně šroťák moc řve, většinou na něm proto mám tričko a knihu![]()
Díky
Promiň. Mám sice velký respekt před každým, kdo hraje na nějaký nástroj (a to i před začínajícimi hráči). Jenomže ve Tvém případě se mi zdá, že jsi ten rok promrhala. Minimálně proto, protože jsi nebyla "hladová" po získání informací o čem ty bubny vlastně jsou. Informací je všude dost. Může ti je poskytnout učitel (zřejmě nejlepší volba), zkušenější kolega (také slušná volba), nebo samostudium. Vždyť je toho plný internet! Návody, zkušenosti a debaty se na Tebe jenom valí! A Ty si přes virbl přehodíš hadru.milkmandrella píše:Nazdárek, na bicí hraji zhruba tak rok
Zkus našponovat na bubínku jak spodní, tak vrchní blánu - tak skoro co o půjde. Dotahovat max po půlotáčkách a do kříže.To by mělo udělat bubínek snad trochu ostřejší,výraznější a konkrétnější. A taky se ti tím zlepší ten odskok. Kdyby pak hodně drnčel struník (což se asi stane), zkus mezi něj a blánu vložit na každou stranu kousek papíru (eventuelně, aby neklouzal přilepit kouskem pásky).milkmandrella píše:Za 1 rok se mi třikrát změnil učitel, takže jsme se moc nestihli dobrat ani k tomu na co vlastně hrajuA hlavně jsem to prostě neřešila a snažila se to vykutit po svém
Každopádně ano - jak už tady padlo jsou to spíš takové plastové kruhy v obruči
Takže REMO blány asi pořídím ... Díky za ... rady