CASIO CTK 900 - PROBLÉM !!!!

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
Viki.Says.Booo
last.fm: Namornickova
Bandzone: http://bandzone.cz/2149226193bitband

CASIO CTK 900 - PROBLÉM !!!!

Příspěvek od Viki.Says.Booo »

Dobrý den. Cca před pěti lety jsem zakoupila tyto klávesy. Nikdy s nima nebyl žádný problém. Dnes jsem je jako vždy klasicky zapla, avšak jakmile jsem zahrála první akord, zvuk byl podezřele nahlas a lehce šuměl a praskal. Na displeji jsem měla zrovna navolen zvuk 014, ale displej místo čísla zobrazoval nějaké nesmysly. Něco jako když vám blbne kalkulačka. Dále najednou nejdou přepínat zvuky ani rytmy. Vlastně nefunguje skoro nic. A také mi příjde, že je zvuk posunutý o oktávu níže...
Můžete mi někdo vysvětlit, co se děje? Případně co se porouchalo a jestli je nějaké řešení?
Moc děkuju, Viktorie
PtJaa
Moderátor

Re: CASIO CTK 900 - PROBLÉM !!!!

Příspěvek od PtJaa »

Když nikdo neodpovídá, jen pár laických námětů:
1, Vypnout, vytáhnout ze sítě, nechat nějakou dobu tak, pak zkusit znovu zapnout.
2, factory reset - v současné situaci možná nepůjde naklikat, ale za pokus to stojí. Podle internetu se factory reset u CTK 900 provede takto:
* Press the TRANSPOSE button (located at the top-left of the LCD screen).
* Once there, press the down cursor (located at the numeric keypad) 3 times. You should then see "INITMIX?" on your LCD screen.
* Press the right cursor 2 times until your screen reads "INITSYS?"
* Press the "+" key to confirm
3, zavolat do servisu, kolik by stála oprava (např. sem).
4, Zkusit to rozšroubovat. Díval bych se zejména po vybité baterce udržující nastavení a vypadlých/zoxidovaných konektorech (i těch plochých uvnitř, k displayi apod.)

Hodně štěstí...
Kawai CA65 :: Galaxy Vintage D, Vienna Grand a Giant :: Pianoteq 5 Stage :: Kontakt :: Reaper
Viki.Says.Booo
last.fm: Namornickova
Bandzone: http://bandzone.cz/2149226193bitband

Re: CASIO CTK 900 - PROBLÉM !!!!

Příspěvek od Viki.Says.Booo »

Děkuji moc...klávesy už jsou zas v pořádku :)
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“