M-AUDIO Avid Vocal Studio

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
Odpovědět
Latsar

M-AUDIO Avid Vocal Studio

Příspěvek od Latsar »

Chci se zeptat jednoduše je tento usb mikrofon vhodný k domácímu nahrávání rapu ? Děkuji za odpověď :)
Latsar

Re: M-AUDIO Avid Vocal Studio je vhodný na rap ?

Příspěvek od Latsar »

popřípadě tenhle na rap http://www.thomann.de/cz/blue_yeti.htm ?
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Je vhodny. Ale musim te upozornit, ze problem muzes mit uplne stejny, jako ve vedlejsim tematu. On vlastne z jisteho hlediska neni zadny rozdil mezi externi USB zvukovkou (s mikrofonem) a USB mikrofonem (ktery je technicky jen mikrofon se zabudovanou extrerni zvukovkou). Navic se zbavujes moznosti pripojit a nahrat cokoliv jineho, pokud uvazujes o tom, ze USB zvukovku + mikrofon vymenis za USB mikrofon.
Latsar

Příspěvek od Latsar »

No mě jde spíš o tu jednoduchost že zapojim mikrofon do usb spustim program a můžu okamžitě nahrávat ale taky mi jde o to aby to mělo nějakou kvalitu to je jasný.
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

v případě jednoduchosti bych se vocal studia nebál - někdo tu nedavno psal, že to zkoušel a výsledek byl více než uspokojující - čím méně mezičlánků, tím lépe - není mnoho co zmrvit...

nevíc ten M-audio má i sluchátkový výstup, což je velé plus a taky k tomu dávat odlehčený ProTools
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Explode Beatz

Problem S nahráváním

Příspěvek od Explode Beatz »

Zdravím !
Měl bych takový dotaz. Kamarád si koupil tento mikrofon http://www.muzikant.cz/zbozi-skladem/m- ... 112627.php vse v poradku ale problem je v tom ze mu nahrava strašně potichu, zkousel nahravat v audacity, fl studiu a dalsich softwarech. Sám sem mu zkoušel pomoct na dalku ale nevím vse co se týče nastavení hlasitosti mikrofonu je uplně na maximum. proto žádám o každou dobrou radu a zkušenosti s tímto mikrofonem. Předem velké díky !!!
MilanT

Re: M-AUDIO Avid Vocal Studio

Příspěvek od MilanT »

Téma jsem ti sloučil. Tento mikrofon se tady už řešil.
bambas

Příspěvek od bambas »

Tipoval bych to na blby nebo nekompatibilni ovaldace. Jeslti jsou, zkusil bych alternativni, popripade bych to zkusil pod Linuxem pres JACK server, s takovejma hrackama jsem nemel nikdy problemy. (popripade, nemas neco blbe v Audacity?)
Explode Beatz

Příspěvek od Explode Beatz »

nastaveni by melo bejt ok vsechno co jde dat nahlas, tak to je nahlas ale proste mikrofon nahrava potichu :-/
Padre

Příspěvek od Padre »

Zdravím, mám jeden problém s nahráváním ,koukal jsem na fóra a stále jsem se nedostal k žádné odpovědi na můj problém. Mám kombo Fender Mustang 1 a mikrofon Apex940, já vím, mikrofon je levná a asi nekvalitní záležitost za 600,- ,ale koupil jsem si to jen tak na začátek. Nahrávám přes kombo ,přes USB do počítače ,software Audacity a když cokoliv nahrávám tak ten zvuk je hrozně potichu ,když dám všechnu hlasitost na max tak je to furt neuspokující a spíš tam je už šum a nahrávka je nekvalitní. Už si nevím rady co s tím, dokáže mi tady někdo poradit ? Děkuji
Zkoukni můj profil na youtube :-)http://www.youtube.com/user/Patrocless4/videos
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“