Ono je to spíš o pohledu, jestli ty peníze do toho koníčku chceš investovat i za předpokladu nulové návratnosti. Ale tohle jsou opravdu jen osobní preference, takže je tenhle postoj (tvůj) celkem jasný.
P.
Už jsem to sloučil s duplicitním vláknem. Nebýt to duplicita, tak to přejmenuji.zzbar píše:A proč jsi dal tak pitomý název vlákna? Jak se potom bude hledat?
Muj nazor je takovej, ze pokud se musis ptat na takovy veci (jako treba uplne obycejny kabely), tak je to vyhozenejch 12.000,- (ona je totiz problematika studioveho poslechu trochu sirsi, nez si spousta lidi dokaze pripustit).qteck píše:a teď k věci hoši, jak na to ?
Ano, přesně tohle potřebuješ. Ale cesta je a bude velice dlouhá....qteck píše:...jestli se nehodí spíše ten na jednom konci rozdvojenej a na druhém konci sjednocenej kabel?...
jde mi hlavně o mixáž rapu, jednoduchých vokálů a elektronický hudby... rád bych se vešel do 8 000 za pár... KRKy jsem vyhlídl jako první, protože jsem na ně slyšel jen chválu, ale pak jsem narazil na ty M-Audia a trochu mě to rozhodilo )))pavlii píše:Mhm...na co (=styl) je chceš? Rozhoduješ se mezi docela nepoměrem - 5" a 8". Chápu správně strop někde okolo 7kKč za pár? Spíš by mělo smysl třeba totok: http://www.midi.cz/inzerat/118552/studi ... th-b2031a/
P.