No když to vemu kolem a kolem tak stavba lampáče je stejná jako stavba jako čehokoliv jinýho . jen je dobrý vědět jak lampy makaj a pak to taky chce u toho přemejšlet, pořádne všechno izolovat a hlavně kontrolovat . Já když to vezmu podle sebe . Tak elektro sem nikdy nestudoval jen to mam od děctví jako koníčka a táta do jistý míry jako povolání . Než sem postavil 1. lampu tak sem sletoval asi 15. efektů . Ale jestli mam říct pravdu tam sem do tý stavby šel celkem naslepo co se konstrukce týče takže sem zvolil tu nešjsnažší metodu a to postavit to přesně podle plánku AX84. takže na hromadu věcí sem přišel až při stavbě . No a výsledek se tu někde válí na fotkách .jastud píše:Pokud mám říct pravdu tak si myslím, že by bylo lepší kdyby ses na to vybodl. Vysoký napětí není sranda a ty na práci s ním zatím nemáš. Pokud nepoznáš na první pohled, že takový spoj je nebezpečný tak se k lampáčům nepřibližuj. Nemysli si, že si z tebe dělám srandu, jde ti o život pardále.syneda píše: ok zejtra to predelam, ale mohl jsi to takhle napsat rovnou proto to sem davam, aby jste mi jako zkusenejsi poradili co delam spatne a ne si ze me hned delat p***l jako druhy pokus o sebevrazdu, to mi rovnou muzes napsat ze je to na ho.no at se na to vyseru ze to nema cenu, docela se snazim, nechci tam delat zase nejaky debilni chyby jako minule.
To syneda . Stav to tak aby ses za to nemusel stydět a nešetři tam kde se nemá (konektory , vypínače , patice , izolace) a používej u toho hlavu .