Uvazuju o koupi Twin reverba a zajimaji me vase nazory co se tyce jestli koupit pravdepodobne novy RI (na bazaru se moc nevyskytuje) nebo bazarovy silverface. Co sem se docet na internetu tak zvukove je na tom nejlip silverface bez master volume, potom RI a pak silverface s master volume. Dale jsem se docet ze silverfacu nekdo zkuseny muze ten master volume okruh vymontovat pripadne kompletne predelat na blackface. Zajima me tedy:
-Jaky amp by jste zvukove preferovali
-Vite o nekom kdy by byl schopen vymontovat master volume obvod a pripadne celkove opravit aparat a kolik by to mohlo stat.
-Co by jste nakonec koupili vy: novy RI nebo nechat upravit a opravit bazarovy silverface. Rekl bych ze tyto dve variatny vyjdou cenove stejne.
Twin reverb reissue vs. silverface
Pravidla fóra
-
blizzard384
Twin reverb reissue vs. silverface
Fender 1989 Stratocaster | Gibson SG '61 Reissue | Fender '65 Twin Reverb | Orange Tiny Terror kombo
Re: Twin reverb reissue vs. silverface
me osobne bavi MV silverface, ale jinak to hraje dost podobne. osobne bych koupil bazarovy silverface v dobrem stavu, jednak se mi libi ze je zvukove "surovejsi" a jednak v pripade nouze pujde prodat s mensi ztratou nez novy twin
navic me bavi ty fender repra co v te dobe do twinu davali (s tou modrou nalepkou).
Když je Master naplno a reguluješ hlasitost jen Gainem, tak máš "funkčně" (a zvukově) non-master volume aparát, akorát tam zůstane těch pár součástek navíc - je otázka jestli to zvuku vadí.
Pokud jde o black/silverface, mě se po brownface (-1963) už nelíbí ani jedno
tak neradím
(nebo teda když už, tak blackface, ale ne předělávku, pokud neznáš toho experta co se v tom bude vrtat)
Pokud jde o black/silverface, mě se po brownface (-1963) už nelíbí ani jedno
(nebo teda když už, tak blackface, ale ne předělávku, pokud neznáš toho experta co se v tom bude vrtat)
I´m wheels... movin´wheels
-
blizzard384
Neznate tedy nekoho dostatecne kvalifikovaneho, kdo by mohl silverface zkontrolovat, pripadne dat dohromady? Nejlepe v Praze.
Fender 1989 Stratocaster | Gibson SG '61 Reissue | Fender '65 Twin Reverb | Orange Tiny Terror kombo