DObrý den,
je možné, abych mohl jak pravák hrát úspěšně s kytarou pro leváky? Díky úrazu prstu je pro mě klasická kytara pro leváky celkem problematická. Nevím, jestli je to reálné, přecvičit si takto držení a vše kolem. Díky za odpovědi.
Jako pravák s kytarou pro leváky? díky úrazu
Pravidla fóra
Re: Jako pravák s kytarou pro leváky? díky úrazu
Ještě že máme jen dvě ruce
Vlákno "levák na pravorukou kytaru" tady už máme a tak tímhle vláknem jsme snad vyčerpali všechny možnosti
hrani-na-kytaru-tabulatury/levak-hrajic ... u%20kytaru
Moc jsem neporozumněl tvému dotazu. Kytara pro leváky je pro tebe problematická díky úrazu levé ruky?
A pravoruká pro tebe problém není?
Vlákno "levák na pravorukou kytaru" tady už máme a tak tímhle vláknem jsme snad vyčerpali všechny možnosti
hrani-na-kytaru-tabulatury/levak-hrajic ... u%20kytaru
Moc jsem neporozumněl tvému dotazu. Kytara pro leváky je pro tebe problematická díky úrazu levé ruky?
A pravoruká pro tebe problém není?
doskat píše: Díky úrazu prstu je pro mě klasická kytara pro leváky celkem problematická.
doskat píše: mám prostředník levé ruky po úraze
Ale to je jedno co vlastně chceš, problémy ohledně přeučení se na druhou stranu možná najdeš ve výše odkazovaném vlákně. Podle mě je jedno, z které strany na kterou se přeučuješ.doskat píše:je možné, abych mohl jak pravák hrát úspěšně s kytarou pro leváky?
Re: Jako pravák s kytarou pro leváky? díky úrazu
Také jsem moc nepochopil, jestli zprava doleva nebo obráceně. To není podstatné. Před pár lety jsem mluvil na jazz festu ve Švýcarsku s plectrum banjistou, který se také po úrazu ruky učil hrát na druhou stranu. Pokud je láska k hudbě dostatečně silná, tak to není problém. Chce to trpělivost. Můj syn je levák, ale na violoncello a teď i na klasickou kytaru se učí jako pravák, nevidím v tom problém.