Pokud těch trsátek nebudeš kupovat tolik jako rohlíků k snídani, tak je to myslím jednorázová investice podpořená hodně dlouhou životností toho trsátka.
To já v životě přišel o víc než o pár korun navíc za trsátko

Nemáte někdo tušení, proč Dunlop dělá Ultex Standard jen do 1.14, ale Sharp do 2mm?Cotouch píše:nebo zkus dunlop ultex sharp, maj ostrou špičku a jsou tvrdý, takže se obrušujou hodně pomalu
Nepomáhá zkusit hrát těmi dvěma kulatějšími cípy?shoooter píše:Nemáte někdo tušení, proč Dunlop dělá Ultex Standard jen do 1.14, ale Sharp do 2mm?Cotouch píše:nebo zkus dunlop ultex sharp, maj ostrou špičku a jsou tvrdý, takže se obrušujou hodně pomalu
Přitom třeba Gator dělá také 2mm.
2mm Ultex mi vyhovuje, ale Sharp je moc špičatý. Takže musím Sharpy obrušovat do kuklata, do tvaru jako standard.
Také jsem to viděl, ale blbě se mi to drží.Wakizashi píše:Nepomáhá zkusit hrát těmi dvěma kulatějšími cípy?shoooter píše:Nemáte někdo tušení, proč Dunlop dělá Ultex Standard jen do 1.14, ale Sharp do 2mm?Cotouch píše:nebo zkus dunlop ultex sharp, maj ostrou špičku a jsou tvrdý, takže se obrušujou hodně pomalu
Přitom třeba Gator dělá také 2mm.
2mm Ultex mi vyhovuje, ale Sharp je moc špičatý. Takže musím Sharpy obrušovat do kuklata, do tvaru jako standard.