CORT EARTH 70E NS nebo CORT AD 880CE NS

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: CORT EARTH 70E NS nebo CORT AD 880CE NS

Příspěvek od Nero »

KytaristaxD píše:No cort ostatně jako všechno korejský věci je ten největší sh*t takže do toho bych nešel nikdy :arrow:
Pokud chceš na tomto fóru působit déle než pár hodin a být vnímán aspoň trochu vážně, zamyslel bych se nad obsahem tvých příspěvků.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Horča

Příspěvek od Horča »

KytaristaxD píše:No cort ostatně jako všechno korejský věci je ten největší sh*t takže do toho bych nešel nikdy :arrow:
Taky se zeptám, kolik si jich měl v ruce? Povídej, já se milerád dozvím něco nového.

Jinak jsem taky pro E70, mám ju doma a jsem za ty peníze maximálně spokojen :) Chce to vybrat ;) Kdekoli můžeš narazit na nepovedený, ale konkrétně od Cortu mi pár kytar rukama prošlo a nezdála se mi zatím žádná špatná (E100 a E70 i AD 880) :)
KytaristaxD

Příspěvek od KytaristaxD »

Ano měl už si nepamatuju název Earth 70LVBS ? Zní neskutečně razantně a falešně myslím se že mezi kytarama je to něco jako dacia mezi automobily : D
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

KytaristaxD píše:Ano měl už si nepamatuju název Earth 70LVBS ? Zní neskutečně razantně a falešně myslím se že mezi kytarama je to něco jako dacia mezi automobily : D
Takže měl v ruce jednu :lol: Tito soudci z lidu jsou vskutku přínosem :D
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

KytaristaxD píše:Ano měl už si nepamatuju název Earth 70LVBS ? Zní neskutečně razantně a falešně myslím se že mezi kytarama je to něco jako dacia mezi automobily : D
Jak dlouho jsi ji měl? Zkoušel jsi před hraním naladit, když ti zněla falešně?
Co by jsi v této cenové kategorii doporučil ty?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Přidám svůj názor do diskuze. Ty dvě elektroakustiky jsem sice nezkoušel, ale včera jsem měl možnost porovnat tři typy levných Cortů akustik (2ks AD810, AD880, Earth 70). Už jsem to tu psal i v jiném vlákně, takže znovu:
Cort Earth 70 je za ty peníze vynikající kytara, a pokud finance dovolí, není nad čím spekulovat. Zvukově je oproti těm dvěma překližkovým jinde. Ta 880 pak mírně předčila 810, zejména díky silnějšímu krku měla trochu plnější zvuk. 810 má krk jak párátko a zní dost plechově. Jinak celkové zpracování všech těch levných Cortů bylo dobré, nenašel jsem žádnou vadu. Předpokládám, že elektroakustiky na tom budou obdobně.
krys96
Bandzone: krys96

Příspěvek od krys96 »

Mám tu cortku Earth 70 NS v akustické verzi a nemůžu si ji vynachválit. Ta vrchní masivní deska je opravdu znát a kytara má parádní rezonanci, mimoto zpracování je taky na jedničku. Po výměně původních strun si už jenom chrochtám blahem ;). Zkoušel jsem i jiné a tahle mi prostě padla do ruky. Za mě je to tedy určitě dobrá investice a ty peníze navíc za to prostě stojí.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“