Yamaha F310

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
MilanT

Re: Yamaha F310

Příspěvek od MilanT »

Priv píše:Co to je vlastně ta Blond za značku?
akusticke-kytary/kytary-blond-t7888.html?hilit=blond :D
Priv

Příspěvek od Priv »

Ok, takže Blond teda nejpíš ne :D, sorry, že jsem to nenašel sám :D . Navíc v Muzikantu mají akci, teda pokuď dobře chápu, že zboží si můžu vyměnit do konce ledna, což je celkem plus. Jinak hledal jsem po netu, ale ta Washburn mě moc nezaujala, buď je přes limit a nebo je to přeska, podobně jako ta Takamaki.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Muzu se zeptat co je to ta přeska? A kde maji kytary Takamaki?
Priv

Příspěvek od Priv »

Omlouvám se :D , tak to je v mojí uspěchané hlavě.
Takamine, tak je to teda správně a přeska, je špatně řečený výraz, který jsem z nějakého důvodu používal a nevím kde jsem k tomu přišel, nějak jsem zkomolil slovo překližka, musím se více podívat na věci teoretické okolo kytar, abych pak zbytečně neříkal blbosti. Tím pádem díky za upozornění :) .

Takže raději přeformuluju původní otázky a komentáře:

Co se tyče značky Blond, tak to raději ne.
Washburn jsem nenašel v příznové ceně a zároveň, aby to byl polomasív, nicméně pokuď bych se nakonec rozhodl pro překližku a tím pádem levnější variantu, zajedu si tu značku někde vyzkoušet.
Dále co si myslíte o značce Takamine? Byla mi dporučena ze strany prodavače (tedy četl jsem varování, že od prodavače si nemám nechat moc radit), ale i ze strany kamaráda a nezněla vůbec špatně, opět byla to překližka, viz. uvedený odkaz ( http://www.muzikant.cz/kytary-6/akustic ... -19016.php )
No a konečně, že si myslím, že polomasív bude lepší volba, než elektroakustická překližka, kde bych funkce napojení do reproduktoru, apod. asi nevyužil.
Konkrétně tato polomasivní: http://www.muzikant.cz/kytary-6/akustic ... -39090.php
A tu elektroakustiku nevím jistě, ale co jsem hledal a tipoval která to asi byla, tak snad ani jedna elektroakustika v této ceně nebyla polomasiv.

Asi nejvíc uvažuju o té Cortce, má pěkný zvuk i provedení a navíc do 13.ledna bych ji mohl vyměnit za jinou, pokuď tedy dobře chápu akci v Muzikantu.
Priv

Příspěvek od Priv »

Takže co myslíte, bude nejlepší teda ta Cortka? Děkuji.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Píše se to tu pořád, v téhle cenové kategorii je značka a model spíš dobře míněnou snahou pomoci než nějakým 100% doporučením. Hodně záleží na konkrétních kusech.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Priv

Příspěvek od Priv »

Chápu, tak teda děkuji, budu se řídit radami :) .
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“