Kombo SOUNDKING AK 60 GR

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
D!r3ct

Kombo SOUNDKING AK 60 GR

Příspěvek od D!r3ct »

Čau,uvažuji o koupi tohodle komba http://www.dumhudby.cz/eshop/kombo-soun ... ijnnjgdlf0
CHtěl bych se zeptat jestli s nim někdo nemáte zkušenosti,jestli hraje dobře apd. popřípadě,jestli můžete doporučit nějaký kombo do 4 tisíc, hraju spíš rock,kytaru mam SGčko od fokuse. díky za odpovědi
Naposledy upravil(a) D!r3ct dne 7.12.2007 17:10, celkem upraveno 1 x.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

jednou sem ho kdysi zkousel v hudebninach.. a zdalo se mi ze to snad skoro nema zkresleni a hlasity se mi to taky moc nezdalo.. kazdopadne - jako vzdy - pokus se to vyzkouset osobne
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

cituji: vynikající poměr cena výkon ... no 60 wattu 2 kanaly za 4 tisice.. uz zbyva jen ten zvuk :lol: :lol:
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

dovolil bych si použít rovnici.....

60w soundking za 5tisic=jakekoliv jine kombo 15w za 3000.....

do soundkingu se nedá investovat, poohlídl bych se po Laney

http://eshop.kytary.cz/laney-kytarove-k ... :Laney:1:0

myslim ze tohle by bylo idealni
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

nic stejne levnyho novyho s timhle vykonem asi nenajdes, ale doporucuju ti, pokud je to mozne, pockat chvilu a prisetrit nebo koupit neco z bazaru (treba nejaky ten peavey). ja jsem pockal a rozhodne nelituju
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
D!r3ct

Příspěvek od D!r3ct »

Mno mam ještě zálusk právě na toho laney jak jsi posílal, ale dneska sem si ho poslechl v hudebninách a moc se mi nelíbilo + ještě kustoma http://eshop.kytary.cz/kustom-kytarove- ... 92:0:0:2:0 ale toho jsem neslyšel,tak zas nevim jak hraje :)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Caggan píše:dovolil bych si použít rovnici.....

60w soundking za 5tisic=jakekoliv jine kombo 15w za 3000.....

do soundkingu se nedá investovat, poohlídl bych se po Laney

http://eshop.kytary.cz/laney-kytarove-k ... :Laney:1:0

myslim ze tohle by bylo idealni
nevím jestli je laney ideal.. mě moc nenatchl (tranzistor) ale zase sem slyšel live hardcore max 65W s proco ratem2 a to znělo velmi příjemě (překvapilo mě to)..
4framikoin: ale najdeš... Lidl music.. Johnson blue Line edice... Ty stojí v zámoří v přepočtu asi 6tis. já měl v brně 50W za 3500 :lol: a zas tak zlé to není... klasický levný tranzistorový kombo.. Zní mi i líp než behringery ((a line6 který se mi nikdy nezalíbili)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
venca.k

Příspěvek od venca.k »

na ten soundking 60w jsem hral, a vedle toho jsem hral na randall 30w (mam) a randall hral x krat lip, x krat basovejc a x krat hlasitejc, ten zvuk se absolutne nedal rovnat i podle prodavace. a to byl rozdil v cene 500. Ted uz stoji ten soundking asi jeste min(se nedivim) je to uplne stejny jako 60w stagg, jenom ze tam je napis soundking(otazka je co je lepsi :lol: )
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
venca.k

Příspěvek od venca.k »

ja proste doporucuju randall v2xm, mam ho a staci i do zkusebny, i kdyz ma jenom 30w. Ale reprak je tam jaguar a ma 65 watu.
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
D!r3ct

Příspěvek od D!r3ct »

a jakej je ještě váš názor na ten kustom jak jsem tu postnul pls?
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Kustom Dual 35 DFX jsem hrál a řeknu ti , dle mého ucha čistý hezký zvuk ale basy nic moc. I přesto že je tam 10" reprák tak prostě to zní tak nějak ploše. Nevím nejlíp abys ho zkusil ale takhle mi to znělo. 8)
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

turbo_MaCk píše:
nevím jestli je laney ideal.. mě moc nenatchl (tranzistor) ale zase sem slyšel live hardcore max 65W s proco ratem2 a to znělo velmi příjemě (překvapilo mě to)..
já jsem to napsal jen tak z placu, v porovnani se soundkingem bych bral to laney aj dvakrat
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Doomec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doomec »

Taky by mě to zajímalo, protože ten soundking mají u nás v hudebninách taky , ale jestli rikate ze to Laney je lepsi , protoze mame bubenika na ktereho kamosova 30wattovka nestaci tak proto nevim.Proto jsem chtel ten soundking ,ale jestli je to jako Stagg tak to ani nahodou nechcu, zkresleni je mi jedno mam efekt Marshall Jackhammer , hlavne at je pekny cisty zvuk a at hraje nahlas.
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajaKahan »

soundking=sounshit! :!: ......nebrat!......do ted jsem hrával na soundking AK 40GR.....jenom trápení!.....kámoš má tohle kombo, tu 60W ,1 kanál na basu akorát s tím má taky problémy!.....dívali jsme se dovnitř.......ten zesilovač nezesiluje uplně naplno....dále má nějaký divný reprák....nesedí na ten zesilovač!....dále výstupy do mixu ubírají výkon celmu kombu!..zkrátka je to nějaké pojebané celé! :lol: .....fakt má rada je nebrat!....mám 2 roky zkušeností s touhle značkou! A věřte mi že nemá cenu něco takového vůbec kupovat! :wink:
Kytary: Cort EVL K4, stratocaster SX(hand made)
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

soundking to je nejaka nadavka? oproti nemu Lejno (Laney) musi bejt King ale prece jen Kong to uz raci nakyho Voxe
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha90 »

Ja ho mam, a hraje slušně... tu 60W. Pokud máš nastavené dobře EQ tak to hraje dobře. Hlavně čistý zvuk a pak taky lehké zkreslení.....

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
honzick_guitarman

Příspěvek od honzick_guitarman »

moje zkušenost se soundkingem AK60GR... výkon dostačující, čistej kanál je dobrej, zkreslenej krapet horší... ale když máte nějakou dobrou krabičku tak neřešit. měl jsem ho dva roky a nikdy žádnej problém... jak s elektronikou, tak z bednou... že je to šit?? udělal jsem crash test :D:D třikrát jsem šel s autem přes boudu, kombo bylo na zadních sedačkách a jediný, co se mu stalo bylo, že se zašpinilo :D Pro profesionály to fakt asi nebude, ale pro mladýho kluka, co hraje někde po zábavách, po zkušebnách, po garážích... je v poho;-)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Disasterpiece píše:soundking to je nejaka nadavka? oproti nemu Lejno (Laney) musi bejt King ale prece jen Kong to uz raci nakyho Voxe
Rozhodně bych Laneyi nenadával. Jejich lampáče jsou celosvětově známé.
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Prejdák píše:
Disasterpiece píše:soundking to je nejaka nadavka? oproti nemu Lejno (Laney) musi bejt King ale prece jen Kong to uz raci nakyho Voxe
Rozhodně bych Laneyi nenadával. Jejich lampáče jsou celosvětově známé.
Tak tak , soused z místní kapelky si teďka koupil lampáče laney a co jsem slyšel tak naprostá paráda , do lampy od laney bych se jít nebál
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“