Paul Gilbert
-
Peepeeyopee
- Bandzone: www.bandzone.cz/oxoxox
Re: Paul Gilbert
Strašnej típek, vždycky mě donutí se tlemit
...jinak klobouk dolu za to , že i když je jeden z nejlepších hráčů světa tak neni takovej frajírek jako třeba pan Malmsteen a jemu podobní 
Kytary - Ibanez GRG 170DX, Epiphone AJ100 a Squier Stratocaster 
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Skvělý kytarista. Líbí se mi jeho naprostý přehled na hmatníku na naprosto úžasné improvizace. Např. jeho string skipping je díky hodně dlouhým prstům jedna z jeho typických technik
Naživo jsem ho viděl loni ve Zlíně a nemělo to chybu. Je to i velice dobrý zpěvák /stejně jako Vai/ a jeho cover Light my fire byl prostě amazing.
Kód: Vybrat vše
E||--14p-12----12-14p-12-----------12-|--14p-12----12-14p-12-----------12-|
B||-----------------------------------|-----------------------------------|
G||---------16-----------16-11h-16----|---------16-----------16-11h-16----|
D||-----------------------------------|-----------------------------------|
A||-----------------------------------|-----------------------------------|
E||-----------------------------------|-----------------------------------|
S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S
--14p-12----12-14p-12-----------12-|--16p-12-------------------------12-|
-----------------------------------|---------14p-12-----------12h-14----|
---------16-----------16-11h-16----|------------------------------------|
-----------------------------------|----------------14-11h-14-----------|
-----------------------------------|------------------------------------|
-----------------------------------|------------------------------------|- TakJakyhoMeZnas
rudý fireman v prodeji- http://www.google.com/#q=ibanez+frm100t ... 7&bih=1150
cena, dle infa od Nera, má být kolem 900 EUR, takže pro fanoušky Gilberta super věc.
cena, dle infa od Nera, má být kolem 900 EUR, takže pro fanoušky Gilberta super věc.
"You feel alright then you hear a music ring"
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Akorát 900 éček za čínskou kytaru by se mi úplně nechtělo dávat. Ne že by mi vadila ta Čína, ale vím, jak vypadají čínské Ibanezky 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- TakJakyhoMeZnas
Ta moje EP je z číny a problémy nejsou (nebo byly, ale pak se zjistilo, že nejsou -> řešili jsme).
Otázkou je proč; všechny jiný signatury jsou japonský... Jen mně zaskočilo, že tam opravdu dali dimarzia a ne zas nějaký Ibanez snímače.
Otázkou je proč; všechny jiný signatury jsou japonský... Jen mně zaskočilo, že tam opravdu dali dimarzia a ne zas nějaký Ibanez snímače.
"You feel alright then you hear a music ring"
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kdyby tam nedali DM, tak už fakt nevím, proč by si to měl někdo za tyhle peníze koupit. V opačném případě by museli s cenou dolů a pak už by to asi ztratilo ten punc exkluzivity.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Slyšeli jste už Gilbertovo nový album Vibrato? Dost mě překvapilo jak je to bluesový nicméně si tam výborně pohrává s tónem a taky tam má daleko víc zpívanejch skladeb nicméně je to fakt zajímavý album.
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
To máš pravdu nicméně jsem si chvilkama přišel jak když jsem si pustil b.b. kinga 
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Tu, co je na predchozi strance? 
-
Teorge
PřesněParis píše:Tu, co je na predchozi strance?
Výborný album, hrá mi to v aute 2 mesiace v kuse cestou do/z práce. Milujem jeho predošlé 3 inštrumentálne albumy, tie staršie ma nejak neoslovili (na pár pesničiek), ale tento nový je dokonalý!!!AntaresX9 píše:Slyšeli jste už Gilbertovo nový album Vibrato?
FENDER AM Perf Strat HSS RW 3STB, CORT M520 tab, CORT X11 blb, Oscar Schmidt OG8ceB, MARRIS LesPaul, Marshall VM 2266C, Tuner, Dunlop CryBaby Original, Mooer Hustle Drive, FRIEDMAN Dirty Shirley, FX~EHX-SmallStone, JT-AMPS Clean/Boost, MOOER Ensemble King, TCE AnalogDelay, JT-AMPS TBloop, Digitech RP-350
-
Teorge
Teď jsem si v jednom videu všiml, že Paul má na firebirdu humbuckery, zdá se mi to nebo tam vždy míval singly?
I když možná půjde o další kousek z jeho sbírky
- zyglrox
- last.fm: http://www.last.fm/user/Endrue
- Bandzone: https://bandzone.cz/pohodadrez
Je to možný, má jich mrak. V jeho modelech se pomalu přestávám orientovat.
Ibanez: PGM300 WH, Sire Larry Carlton: S7 Vintage Black, Fender: Squier Standart fat strat 032 - 1700 Walnut Satin, EKO: MM 300fretless, Carvin: Legacy, Vox: V212BN, Bayger: Buffer, TC Electronic: PolyTune 2 BlackLight, Morley: Mark Tremonti wah, Boss: CS-3, Majik Box: Fuzz universe, Xotic: SL Drive, HomeBrew Electronics: Detox EQ, Xotic: EP Booster, Dunlop: Volume X, TC Electronic: Helix Phaser, TC Electronic: Alter Ego Delay
Nepleteš se míval tam nějaký speciální noiseless singly myslim od dimarzia jak řikal v nějakym interview.Teorge píše:Teď jsem si v jednom videu všiml, že Paul má na firebirdu humbuckery, zdá se mi to nebo tam vždy míval singly?
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
- zyglrox
- last.fm: http://www.last.fm/user/Endrue
- Bandzone: https://bandzone.cz/pohodadrez
Proč má všechny pedály v sérii a ty phasery a equalizéry nedá do smyčky? A taky by mě zajímalo, co je to za kulišárnu mít flanger před ovedrivem?
obr1
obr 2
obr1
obr 2
Ibanez: PGM300 WH, Sire Larry Carlton: S7 Vintage Black, Fender: Squier Standart fat strat 032 - 1700 Walnut Satin, EKO: MM 300fretless, Carvin: Legacy, Vox: V212BN, Bayger: Buffer, TC Electronic: PolyTune 2 BlackLight, Morley: Mark Tremonti wah, Boss: CS-3, Majik Box: Fuzz universe, Xotic: SL Drive, HomeBrew Electronics: Detox EQ, Xotic: EP Booster, Dunlop: Volume X, TC Electronic: Helix Phaser, TC Electronic: Alter Ego Delay