Výběr Hi-Hat do 3000

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Výběr Hi-Hat do 3000

Příspěvek od Monikad »

Moleek píše:.........Není potřeba mít Gibson, ale zas na druhou stranu, když si člověk jako první kytaru koupí něco, co neladí ve vyšších polohách, tak se dá těžko čekat, že se naučí např. pořádně a přesně bendovat.

Za mě klidně koupit pro začátek levnější činely, které nejsou úplně dospělé, ale musí platit, že to není šmejd.
Přesně tak to myslím taky!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Posluchac

Re: Výběr Hi-Hat do 3000

Příspěvek od Posluchac »

Tak jsem si minulý týden objednal nejvyšší řadu hi - hat Premier 6000, zítra by měla dorazit až do baráku :) Cena i s dopravou 2880 kč. Zdá se mi to neuvěřitelné, nicméně podívejte se - http://www.thomann.de/cz/premier_6115_h ... aender.htm
Oproti nižším řadám má být z masivního materiálu?)), hmotnost i s krabicí 7kg... Plus nastavení tuhosti chodu, pamět´ové objímky, otočný pedál samozřejmostí..Je tam toho víc co vypadá až podezřele levně, např. hajtka Millenium za cca 730 Kč.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“