koupě druhé kytary cca 6 - 9000,- Kč
Pravidla fóra
Re: koupě druhé kytary cca 6 - 9000,- Kč
Jasně, mně šlo jenom o to jestli se to za ty prachy vyplatí, přecejenom mi přijde, že Washburn spíš dominuje u kytar levných kategorií, ale jak to je u ceny okolo 6-7 k tim si nejsem jistej:)
Ahoj, prosim poradte. Rozhoduju se mezi Epiphone g400 a Cort cr 200. Hraju hlavně AcDc, Iron Maiden a podobně.
Ja s epiphonkama nemám dobré skušenosti co se zvuku týče(možná špatný kus) ale to je jen muj názor.Momentálně mám cort M600 a zatím spokojenost 
Mám na srdci trošku podobnou věc
Budu dávat pryč Parkera,protože potřebuju ještě jednu šestku,jako hlavní nástroj,ale klasičtějšího vzhledu (Kolega z kapely má Telecaster a všecky moje superstratky vypadají vedle toho opravdu divně), buď Les Paul, SG,možná něco jinýho,ale jak říkám "klasičtější vzhled" Problém je,že mám rád širší,plošší krky a preferuju 24 pražců. Jelikož ji budu mít jako hlavní nástroj,jsem ochoten investovat víc peněz,počítám se stropem 30 000,- Takže bych vás poprosil o tip na dobrou Les Paulku,SG,nebo podobné s 24 pražci,dvěma humbuckery a s pevnou kobylou
Našel jsem Buckethead model,ale ten se mi nelíbí...pak mě napadlo PRS Singlecut a v těch nejůchylnějších představách mě dokonce napadlo nechat si od některého z našich kytarářu postavit Custom.....a teď babo raď 
Budu dávat pryč Parkera,protože potřebuju ještě jednu šestku,jako hlavní nástroj,ale klasičtějšího vzhledu (Kolega z kapely má Telecaster a všecky moje superstratky vypadají vedle toho opravdu divně), buď Les Paul, SG,možná něco jinýho,ale jak říkám "klasičtější vzhled" Problém je,že mám rád širší,plošší krky a preferuju 24 pražců. Jelikož ji budu mít jako hlavní nástroj,jsem ochoten investovat víc peněz,počítám se stropem 30 000,- Takže bych vás poprosil o tip na dobrou Les Paulku,SG,nebo podobné s 24 pražci,dvěma humbuckery a s pevnou kobylou
Fender Blues Deluxe, BBE Green Screamer, TC Electronics Polytune, EHX Soul Preacher, Fender Stratocaster 50', Fender USA Standard HH, Alvarez RD110
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
nevím, jestli má některý z těch klasických Gibsonů 24 pražců a plošší krk. Podle toho, co píšeš, bych bral PRS 24. Pár jich na bazaru je. Vzhled má naprosto ''nekonfliktní'' a zvuk dost univerzální.EvilMind píše:Mám na srdci trošku podobnou věc![]()
Budu dávat pryč Parkera,protože potřebuju ještě jednu šestku,jako hlavní nástroj,ale klasičtějšího vzhledu (Kolega z kapely má Telecaster a všecky moje superstratky vypadají vedle toho opravdu divně), buď Les Paul, SG,možná něco jinýho,ale jak říkám "klasičtější vzhled" Problém je,že mám rád širší,plošší krky a preferuju 24 pražců. Jelikož ji budu mít jako hlavní nástroj,jsem ochoten investovat víc peněz,počítám se stropem 30 000,- Takže bych vás poprosil o tip na dobrou Les Paulku,SG,nebo podobné s 24 pražci,dvěma humbuckery a s pevnou kobylouNašel jsem Buckethead model,ale ten se mi nelíbí...pak mě napadlo PRS Singlecut a v těch nejůchylnějších představách mě dokonce napadlo nechat si od některého z našich kytarářu postavit Custom.....a teď babo raď
muzes sehnat napr. SG-X, ale to ma jen jeden snimac. taky bych se priklanel k 24prazcovym US modelum PRS - za ty penize sezenes v pohode CE, obcas i standard.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Chápu to dobře, že toho Parkera měníš jen kvůli vzhledu ve srovnání s druhým kytaristou, když ti ta kytara jinak vyhovuje?EvilMind píše:Mám na srdci trošku podobnou věc![]()
Budu dávat pryč Parkera,protože potřebuju ještě jednu šestku,jako hlavní nástroj,ale klasičtějšího vzhledu (Kolega z kapely má Telecaster a všecky moje superstratky vypadají vedle toho opravdu divně), buď Les Paul, SG,možná něco jinýho,ale jak říkám "klasičtější vzhled"
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nejde jen o ten vzhled,to že ji chci dát pryč je druhotní. Především se mi tolik nelíbí zvukově,hraje se mi na ni hůř než na moje ostatní kytary a proto na ní už dlouhou dobu nehraju vůbec. Proto půjde z domu a k utrženým penězům si něco přidám,přišetřím a plánuju nový nástroj. Jinak s kapelou hraju skoro výhradně na Jacksona a právě ten má ten "brutálnější" vzhled 
Fender Blues Deluxe, BBE Green Screamer, TC Electronics Polytune, EHX Soul Preacher, Fender Stratocaster 50', Fender USA Standard HH, Alvarez RD110
Tak jsem si ozkoušel Les Paula od Epiphone (Standard) a můžu říct,že na menzuru,krk a absenci dvouoktávovýho krku jsem si zvykl po chvilce,dokonce jsem se spíš do toho nějak zamiloval,takže půjdu do Gibson Les Paul,mám zatím něco kolem 18 000,- tak už prolézám bazar
Jinak díky za rady