Ten zadek bych asi spíš taky nechal jak píše kmensik...
Homemade kytara
- Dan Rohanský
Re: Homemade kytara
Dobrá práce
Taky mě v budoucnu čeká nějaká stavba
Square: moc pěkný, čistá práce, jen ty zmiňovaný záda napříč vypadaj nepřirozeně, ale jinak super.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Tak nevím, mě se líbí víc jak ta hniloba co tam byla, hodí se ke krku
a napodél jsem je dát nemohl... Mohl jsem to vyřešit ještě pigmentovým dokončením ale to bych nemusel dělat z jednoho kusu. Příště udělám min ze 2-3 kusů a to už bude lepší 
◘Laney CUB 12R ◘Telecaster ◘Vox Satchurator ◘Boss CE3 ◘Ditto Looper
Supr práce! Čím jsi to lakoval?
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Chtěl jsem nitro ale dlouho bych čekal, četl jsem o polyesteru (levnější Fendry) ale ten je prej uplně na nic, používá se kvůli rychlosti a aplikaci. Takže jsem nakonec zvolil Polyuretan.
Máš kompresor a výbavu? nebo sis to u někoho nechal dělat? Jaké PU jsi použil?
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Sám, jelikož studuju a v dílnách máme všechno, takže lakovací kabina.
Tak jsem sestavil další
pekné
čo je to za top? na hlave to vypadá ako buk, ale top tela nejak neviem identifikovať
na javor sa mi zdá tá kresba až príliš výrazná
Bukové LP? Jak to hraje? Můžeš nahrát nějakou ukázku?
Klobouk dole ale proč zrovna buk?
Jinak parádní.
Nevím proč zrovna buk, ale má pěknou kresbu, něco snad nahraju zítra(mě to teda zní dost dobře)
Moc pěkná práce..
Poskytneš nějaký foto z výroby? A co si dělal za povrch. úp. pěkně se to blejská. 
Smekám..
Smekám..
Tak nějaké fotky z výroby, moc jich teda nemám.Lakoval jsem normálním lakem ve spreji, asi tak 12 vrstev, přebrousil a vyleštil leštěnkou na auta
Ten smrk vypadá taky moc pěkně, a máš to hezky zpracované.
Top je trošku divočejší, jak skladba prkýnek, tak moření. Příště bys mohl zkusit přitónovat lak barvítkem, aby to sjednotilo nerovnoměrně vsáklé mořidlo.
Celkově velká pohoda.
Top je trošku divočejší, jak skladba prkýnek, tak moření. Příště bys mohl zkusit přitónovat lak barvítkem, aby to sjednotilo nerovnoměrně vsáklé mořidlo.
Celkově velká pohoda.
se nediv že ti to hraje tak dobře - tenhle smrk je skoro rezonanční podle tý kresby 
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Ještě trochu navážu na tohle téma (i když vím, že se to omílá furt dokola):Mastr píše:Na ebayi to funguje tak, že si musíš zařídit Paypal - je to online propojení tvého účtu s touhle firmou. Jelikož bankovní převody do zahraničí stojí třeba i 500Kč. Paypal funguje na principu jako bys to zaplatil v obchodě kartou. Tzn. Neplatíš nic za převod do zahraničí, jen nějakou pár korunovou částku paypalu aby měli z čeho žít. Ceny na ebayi jsou v US dolarech a prodávají tam jak obchody tak jednotlivci, jak nové tak bazarové zboží. Je to dá se říct takové mezinárodní Aukro. Co se cla týče - takové prkotiny ani neclí. Kdžy ti příjde kobylka nebo ladící kolíky. Nejlevnější věc co mi kdy proclili by set EMGeček 81/60 koupil jsem je na ebayi použité za nějakých 18 stovek což byla výtečná cena, ale hajzlíci mi to vzali jako elektroniku a 400 jsem pak ještě dal za clo a poplatek poště. Hardware mi nikdy žádný neproclili. EMGčka jen tyhle jednou. Jinak jsem koupil EMG 81ku samostatně a taky přišla bez cla.Bejk píše:Značkový nepotřebuju, jde mi jen o to, abyste mi řekli s čím máte dobrou zkušenost viz. ta tvoje kobylka. Je mi jasný, že když koupí, mechaniky za 2000 tak budou fungovat parádně pro příklad.
Ta kobylka co jsi postoval vypadá pěkně. Asi jí vezmu. Takže říkáš, že na eBayi je lepší nakoupit než na soller?
NIkdy jsem na ebayi nic nekupoval, můžeš mi říct jak to funguje? Je to bazarové nebo nové? Ceny jsou v dolarech a jak se to řeší při platbě? To se to všechno posílá z ameriky? Co poštovný popř. CLO a další tyhle věci?Na to jaké pidi nesmysly to jsou, jsou většinou dost krutě předražené, obzvlášť pokud je chceš v černé barvě.
Koukal, jsem na limity a pro clo je to 150E a pro DPH pak 22E
Takže to pro mě znamená, že když budu kupovat nějaký drobnůstky co maj free shipping i do ČR a vejdu se do těch 22E, tak koupím, zaplatím, přijde mi to a hotovo?
A když bych se nevešel do DPH limitu (Jako ty s těma snímačema), tak mi to dph přičtou jako dobírku nebo je to nějak složitější?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Drobnůstky ti přijdou na poštu / domů s razítkem od celníků, které hlásí "beze cla" nebo něco podobného.
Pokud to bude dražší, čapnou to celníci, buď sami proclí (pokud v balíku bude potřebná dokumentace) a tobě přijde balík s dobírkou na patřičnou cenu, nebo po tobě budou chtít doplnit dokumenty a budou s tebou komunikovat. Respektive dnes tě nejdřív osloví ČP s nabídkou toho, že za tebe všechno vyřeší, ty budeš komunikovat s poštou a pak ti přijde nakonec ten balík s dobírkou na clo / DPH / náklady zastoupení / celní poplatky...
Pokud to bude dražší, čapnou to celníci, buď sami proclí (pokud v balíku bude potřebná dokumentace) a tobě přijde balík s dobírkou na patřičnou cenu, nebo po tobě budou chtít doplnit dokumenty a budou s tebou komunikovat. Respektive dnes tě nejdřív osloví ČP s nabídkou toho, že za tebe všechno vyřeší, ty budeš komunikovat s poštou a pak ti přijde nakonec ten balík s dobírkou na clo / DPH / náklady zastoupení / celní poplatky...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ahoj "šťastný nový rok", zasílám foto pokroku. Osadil jsem to všim tim harampádim abych zjistil jestli to trochu sedí. Struny ladí, zatim to vypadá slimbně. Jen čekám na zbytek dílů abych to vydrátoval.