Kytara pre zaciatocnika
Pravidla fóra
Kytara pre zaciatocnika
Cafte ,chcel by som si kupit nejaku kytaru akusticku ... Som zaciatocnik a dal by som do toho max. 4000Sk . Chcem cisto len akustiku ..poradte nejaku znacku a typ hosi .dikes moc moc mi pomozete 
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
1. urcite nechod do spanelky... edit - chodil jsem do hudebky a na spanelu jsem se toho neco nahral... (ted mi chuina lezi v krabici pod posteli) ta kytara je na nejake bezne akordove radeni nepouzitelna.. pokud chces hrat klasiku, tak je to jasna volba, ale pokud si chces zahrat pisnicky k ohynku, pop, rocky, jazz, blues a nevim co jeste, tak obyc. western bude lepsi volna...
2. na znacku epiphone zapomen
3. kup si Cort 850 a budes spokojeny.. stoji 2750 Kč... tyhle kytary jsem koupil uz 3 mym blizkym. vsechny jsou skvele... a zadna jina preklizka v tehle cene se k nim ani nepriblizi.
4. tohle jsem fakt resil hodne dlouho, protoze jsem vybiral kytaru pro moji holku, pak pro brachu a jeste pro jednoho znameho. hral jsem na epiny, na ibenezy v70, hral jsem snad na vsechno co je bezne po obchodech.
5. mozna by byla dobra i nejaka Marriska. o tech jsem toho slysel hodne dobreho, ale bohuzel jsem na ni nikde nenarazil
3. kup si Cort 850 a budes spokojeny.. stoji 2750 Kč... tyhle kytary jsem koupil uz 3 mym blizkym. vsechny jsou skvele... a zadna jina preklizka v tehle cene se k nim ani nepriblizi.
4. tohle jsem fakt resil hodne dlouho, protoze jsem vybiral kytaru pro moji holku, pak pro brachu a jeste pro jednoho znameho. hral jsem na epiny, na ibenezy v70, hral jsem snad na vsechno co je bezne po obchodech.
5. mozna by byla dobra i nejaka Marriska. o tech jsem toho slysel hodne dobreho, ale bohuzel jsem na ni nikde nenarazil
Tady je nejlevnější akustika na trhu, kvalita asi nebude zrovna nejlepší, ale pro začátečníka by to mohlo být dobré
.
http://www.tv-products.cz/akusticke-kytary.html
beru to spis jako nejaky pokus o vtip...JanHonJan píše:Tady je nejlevnější akustika na trhu, kvalita asi nebude zrovna nejlepší, ale pro začátečníka by to mohlo být dobré.
Já taky, v opačném případě je to zvrhlost nejvyššího řáduqwer píše: beru to spis jako nejaky pokus o vtip...
Jiank mě taky španělky moc neoslovily, má raději jumba. Zdají se mi trochu univerzálnější.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nemůžu jinak,než s tebou souhlasit.Koupil jsem pro svého 15-ti letého syna Marris D220M a hraje fakt skvěle za 2100kč moc dobrý kup.Pro sebe jsem si koupil s nouze Cort AD 870 NAT za 3400kč a dal jsem na ni elixirky a hraje fakt dobře.Je seřízená u kytaráře takže dohmat mi sedí.Měl jsem Furcha ale z finančních důvodů jsem ji musel prodat takže Cort je jen na přechodnou dobu.qwer píše:1. urcite nechod do spanelky... edit - chodil jsem do hudebky a na spanelu jsem se toho neco nahral... (ted mi chuina lezi v krabici pod posteli) ta kytara je na nejake bezne akordove radeni nepouzitelna.. pokud chces hrat klasiku, tak je to jasna volba, ale pokud si chces zahrat pisnicky k ohynku, pop, rocky, jazz, blues a nevim co jeste, tak obyc. western bude lepsi volna...
Re: Kytara pre zaciatocnika
Doporučuji ti fakt něco od Corta nebo Marris.Pokud chceš prodám ti Svého Corta za 2500kč.Stará 2 měsíce s novýma strunama co vydrží až 4-5 měsíců.B3rg0 píše:Cafte ,chcel by som si kupit nejaku kytaru akusticku ... Som zaciatocnik a dal by som do toho max. 4000Sk . Chcem cisto len akustiku ..poradte nejaku znacku a typ hosi .dikes moc moc mi pomozete
Re: Kytara pre zaciatocnika
ujasni si (popřípadě vyzkoušej někde v obchodě), jestli ti líp sedne do ruky užší krk nebo širokej, a jestli je ti příjemnější hrát spíš na kovový nebo na nylonový struny.B3rg0 píše:Cafte ,chcel by som si kupit nejaku kytaru akusticku ... Som zaciatocnik a dal by som do toho max. 4000Sk . Chcem cisto len akustiku ..poradte nejaku znacku a typ hosi .dikes moc moc mi pomozete
pokud spíš užší krk, tak to na španělu s nylonkama nepůjde (ta má širokej hmatník), westernový kytary (jumbo, dreadnought) s kovovýma mají hmatník užší nebo "středně" širokej. ale ten typ opravdu záleží na tom, co ti líp padne do ruky.
no a - pak jdi do obchodu a vybírej, rozhodně nekupuj přes net, protože "stejná" kytara stejnýho výrobce a stejnýho typu může mít kvalitou zpracování úplně odlišný kousky. pokud chceš levnou kytaru, bude to chtít dost vybírat, aby byla trochu slušná, vem s sebou někoho, kdo kytarám rozumí a s výběrem ti pomůže, a taky dá pozor, aby byla kytara v pořádku (...aby nebyl křivej krk a vůbec aby jí nic nechybělo). na značku výrobce se vykašli, to není to nejzásadnější.
To šme še pobavili v našom kabrioletěJanHonJan píše:Tady je nejlevnější akustika na trhu, kvalita asi nebude zrovna nejlepší, ale pro začátečníka by to mohlo být dobré.
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
OK.Teď krapet k věci. Já mám akustiku od firmy SX. Jak tady slečna předemnou píše nezáleží na značce alespoň v této cenové kategorii. Já jsem přišel do malého obchůdku tady u nás v Orlové.Šel jsem tam s rodiči kteří mají dobrý hudební sluch. Nechal jsem si vytáhnout tři westernky a vybral jsem tu SX a to protože má opravdu nádherný zvuk. Ani se mi nechtělo věřit. Opravdu někdy sem dám nahrávku. Na výběr jsem měl ještě Yamahu a ještě jednu ale to už nevím co bylo. Yamaha hrozně plechový zvuk. Hruza. Tak že co ti můžu jen doporučit, zajdi do obchodu, vem druhého člobrdu co má jakž takž dobrý sluch (co se týče hudby samozřejmě) a zkoušej, to co ti padne do ucha a ruky ber. Jen to prohlídni kdyžtak zaběhni ke kytarářovi a budeš spokojen 
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::