zdravim, podarilo se mi prasknout s kombem, ovsem pochybuju ze to byla az takova rana, abych z toho mel vitr. Ted kdyz kourim koncove lampy na vyssi vykon, z komba mi pri urcitych tonech/rekvencich vychazi nejaka silena rezonance, jako by se mi porouchal reverb (ikdyz funguje), nebo neco uvnitr uvolnilo/?/, slysel jsem o pruseru s posunutym magnetem, ale nevim jaxe to projevuje. Prosim o radu , diky
ps: kombo je stare par mesicu, je to amerika
50w Lampa na srot: nechtene rezonance kdesi uvnitr
Pravidla fóra
50w Lampa na srot: nechtene rezonance kdesi uvnitr
squier, rivera, srdce
Moje tipy - bud nejak posahanej reverb [jestli je to pruzinovej, tak neni problem ho mechanicky poskodit] nebo se ti tou ranou nekde neco uvolnilo - mozna reprak, mozna povolilo lepidlo/sroub v nejakym rohu.... Zkus na to kombo vzdycky z nejake strany zatlacit a sleduj, jestli se hne a pripadne kde...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Reverb kazdopadne pruzinovy je, a ten problem bych skutecne tipoval na nej, soude dle charakteru toho zlyho zvuku. z bedny to nebude, ten zvuk se sine primo z repra, ale zkusim to. taky na zkusebne zapojime jine repro a uvidime co bude vychazet.
potom jeste napisu
dik za pomoc, jsem rad ze tady je skutecne par lidi kteri vi o cem mluvi.
zatim /r
potom jeste napisu
dik za pomoc, jsem rad ze tady je skutecne par lidi kteri vi o cem mluvi.
zatim /r
squier, rivera, srdce
Neznam konstrukci toho tvyho ampu, ale pokud je to reverbem, pak by to slo elegantne vyzkouset tak, ze zapojis kytaru do navratu efektove smycky [nejlepe pres nejakou krabicku, at je to poradne slyset], protoze efektovy smycky jsou az za preamp sekci a v te byva i ten reverb [AFAIK]. S tim zapojenim na jiny repro je to kazdopadne dobrej napad, jen si pohlidej impedance.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jo, i se stahnutym reverbem.turbo_MaCk píše:když říkáš že ten zvuk de z repra... když stáhneš reverb na 0 furt to dělá???
navic, zkousel jsem to i s extrenim reprem, ale nepoznal jsem nic.
jeste zkusim primo puvodni Celestion vyndat, a nahradit externim. Pac ted mi hrali oba, musim mrknout do manualu za jakych podminek muzu puvodni repro uplne odpojit.
ony ty vibrace nejsou tak silne, ale pokavad uz ma clovek takove kombo, tak bude pozadovat perfeknti stav.
dam jeste vedet.
/r
squier, rivera, srdce